Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasoverkappingen

De belangrijkste functie van een terrasoverkapping is bescherming tegen felle zon, regen, kou en wind. Er zijn diverse vormen van terrasoverkapping. Bij een terras op bijvoorbeeld een plein kiest u eerder voor parasols, terwijl een scherm of luifel de oplossing is voor een terras langs de gevel of voor de zaak.

Horeca overkapping op maat

Ons assortiment  horeca parasols  is groot en heeft voor elke horecazaak de beste keuze. De gasten zitten onder een luifel – afhankelijk van het weer – droog of in de schaduw. Met markiezen gaat u voor een nostalgische uitstraling. IN ’N OUTDOOR Promat – IGC ontwerpt en vervaardigt stijlvolle horeca terrasoverkappingen op maat.

De overkapping kan tot aan de grond worden gebouwd. Zowel uw gasten als de terrasoverkapping zelf hebben dan geen last van windvlagen. Wij maken onder andere terrasvouwdaken, duoschermen, luifels, markiezen en harmonicaschermen.

De robuuste en stevige terrasvouwdaken bieden een bescherming tegen zon en regen. Ze zijn ook tegen stormachtige wind tot windkracht 9 bestand. Een ideale overkapping voor de horecaondernemer aan de kust.

Met de slimme constructie van duoschermen overdekt u een groot terras van 14 tot 30 meter. Harmonicaschermen  of schaararmschermen zijn een mooie oplossing voor diepe gevelterrassen. Het stevige, waterdichte doek is het hele jaar door weerbestendig. Onze luifels zijn zeer toepasbaar in een drukke winkelstraat en zorgen ervoor dat uw terras in het oog springt. Markiezen hebben ook dat effect maar moeten passen bij de gevel en brengen dan zeker wat nostalgie in de sfeer.

Verhoog uw omzet met de overkapping

Een terrasoverkapping is een investering die zich terug verdient. Met een terras dat de gasten bescherming biedt tegen zon, regen en wind, verlengt u het terrasseizoen met minimaal twee maanden. Een terras met een sfeervolle en gezellige uitstraling is een goed visitekaartje voor uw zaak en trekt meer publiek aan. Met verlichting en verwarming onder de overkapping is het nog fijner vertoeven op uw terras. Uw gasten blijven daardoor graag langer buiten op uw terras om nog een drankje te doen. Bovendien kunt u in de winter ook uw terras gebruiken. Dit alles komt ten goede aan de omzet van uw zaak. Hoe snel u de kosten van de horeca terrasoverkapping heeft terugverdiend is van meerdere factoren afhankelijk. We produceren uw overkapping namelijk geheel op basis van uw wensen. Zo bepaalt u: van wel soort materiaal het scherm wordt gemaakt; of er verwarming komt; en of u verlichting wilt; en/of een opdruk met uw bedrijfslogo of slogan en u bepaalt hoe de overkapping wordt gemonteerd.

Showroom

In onze showroom kunt u onze terrasoverkappingen, parasols  en  terrasschermen bekijken. Wilt u een afspraak maken met een adviseur, neem dan contact op via 013-751 17 010, onze contactpagina of via info@promat-service.nl

Een aantal van onze merken

Betrouwbaar

Full service

Eerlijk advies

Hoge kwaliteit voor elk budget

Advies nodig?

Onze adviseurs komen graag langs om u te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.