Horeca parasol nu ook voor de particulier!

Dat Promat – IGC gespecialiseerd is in het ontwerpen en leveren van maatwerk parasols, windschermen, schaararmschermen en terrasoverkappingen weet u nu inmiddels wel.. Maar wist u dat wij ook steeds vaker aan de particulier verkopen? Het andwoord is ja zeker! Want zeg nou zelf: Een parasol op een horecaterras staat toch net zo mooi op het terras van uw tuin? 😉

Op maat – in alle varianten mogelijk

Iedere tuin is anders: groot, klein, neutraal, kleurrijk, groen. Als u kijkt naar de parasols op de markt is dit niet het geval: er worden veel standaard modellen verkocht en vaak kiest u dan de ‘best passende’ uit. Bij Promat – IGC is dit anders. Wij produceren de parasol precies volgens uw wensen. Zo kiest u zelf de afmeting en heeft u keuze uit veel verschillende kleuren. Denk dus goed na over welke kleur het beste bij uw huis en tuin past.

Maximus parasol

Duurzaam

Alle parasols van Promat – IGC zijn duurzaam en gemaakt met de beste materialen om jaren mee te gaan. Wanneer u ook uw parasols goed onderhoudt, blijft de kwaliteit en de kleur in stand. Het onderhoud van uw parasols kunnen wij overigens ook verzorgen met een periodieke reiniging. Dan worden de parasols indien noodzakelijk ook opnieuw geïmpregneerd.

Windbestendige of waterafstotende parasol

Meer gebruik maken van uw parasol? Helaas is Nederland geen Spanje en hebben wij vaak te maken met wisselvallig weer. Met een waterdichte parasol kunt u lekker blijven zitten. Koud? Ook daar is tegenwoordig een mooie oplossing voor: de warmtelamp!

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw tuin? Neem gerust eens contact met ons op. We denken graag met u mee over de juiste oplossing.