Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Schaduw creëren op het terras

Lekker lang van het zomerweer genieten wil iedereen. Naar binnen vluchten vanwege kans op oververhitting is zonde. Schaduw creëren is het beste advies om zomers veilig urenlang buiten te kunnen zitten. Dat kan met parasols, schaduwdoeken en terrasoverkappingen. Sommige opties bieden ook bescherming tegen zowel kou, regen en wind.

Blootstelling aan de zon is niet goed voor uw huid als het te lang gebeurd. Schaduw creëren kan op verschillende manieren. Bomen zorgen voor natuurlijke, maar ook definitieve schaduw. Met parasols, overkappingen en schaduwdoeken creëert u een schaduwrijke plek. Schaduwdoeken zijn in vele kleuren leverbaar en daarmee maakt u een stijlvolle koele plaats. De doeken zijn te bevestigen aan de pergola, schutting of gevel. Terrasoverkappingen beschermen behalve tegen zon en regen ook tegen wind. Onze producten zijn op maat leverbaar.

Schaduw creëren: hoe doet u dat?

Op deze pagina leest u:

  • Waarom het verstandig is om schaduw op uw terras te hebben.
  • Op welke manieren schaduw creëren het beste lukt.
  • Welke oplossingen heel stijlvol zijn.

De voordelen van schaduw

Schaduw zorgt voor verkoeling en te lange blootstelling aan de zon is niet goed voor uw huid. Schaduw creëren op uw terras is daarom verstandig en belangrijk. Mensen kiezen voor een plekje in de schaduw vanwege bescherming tegen de zon of om de hitte te vermijden. Schaduw creëren hoeft maar voor een gedeelte van het terras, want af en toe in de zon vertoeven is niet verkeerd.

Schaduw creëren op uw terras

In het assortiment van Promat IGC hebben we veel producten om schaduw creëren op uw terras mogelijk te maken. Horeca parasols zorgen voor beschutting en dus schaduwplekken op het terras. Parasols bieden ook bescherming tegen neerslag. De juiste parasol is een investering in uw zaak voor meerdere seizoenen. Schaararmschermen zijn een mooie oplossing bij een diep gevelterras. Het multifunctionele harmonicascherm biedt uw gasten een fijne plek in de schaduw en tegelijkertijd biedt het stevige doek van het zonnescherm bescherming tegen de regen. Dankzij het stevige, waterdichte doek zitten uw gasten het hele jaar droog.

Terrasoverkapping

Onze terrasoverkappingen creëren schaduw, maar bieden uw gasten tevens bescherming tegen kou, regen en wind. De overkapping kan in de meeste gevallen tot de grond worden gebouwd. Met de terrasoverkapping heeft u geen last van windvlagen. Promat IGC maakt onder andere terrasvouwdaken, duoschermen en harmonicaschermen.

Met een terras dat bescherming biedt tegen zon, regen en wind, verlengt u het terrasseizoen met minimaal twee maanden. Een terras met een sfeervolle uitstraling is een goed visitekaartje. Met verlichting en verwarming onder de overkapping is het nog fijner vertoeven op uw terras.

Wilt u meer informatie over schaduw creëren met de producten van Promat IGC? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Dankzij jarenlange ervaring weten onze medewerkers de voordelen van iedere terrasoverkapping. Ons contact eindigt niet na de montage. Voor een storing zijn wij 24/7 bereikbaar en een winteronderhoud service is ook mogelijk. Promat IGC vindt u op De Hoogt 26 in Loon op Zand. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.