Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Beweegbare windschermen (Double-up)

Beweegbare windschermen

De ‘Double-up’ beweegbare horeca windschermen bestaan uit twee stevige delen. Je zorgt hiermee bijvoorbeeld voor extra winddichtheid of juist voor een koel briesje tijdens een warme zomerdag. Hiermee heb je binnen een mum van tijd een comfortabel en aangenaam terras waar je gasten zich meteen welkom voelen.

De voordelen van de ‘Double-up’ beweegbare windschermen op een rijtje

  • Het is een horeca windscherm dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en windsnelheden.
  • Je kunt eenvoudig een looproute bepalen.
  • Door al het glas is er vrij en open zicht.
  • Het windscherm bestaat uit twee handige delen. Op een warme dag laat je bijvoorbeeld het bovenste gedeelte zakken. Hierdoor is het terras nog steeds afgeschermd, maar ervaren gasten een verfrissende wind om af te koelen.

Uit welke materialen bestaan de Double-up beweegbare windschermen?

De materialen van dit beweegbare horeca windscherm zijn van uitstekende kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt! Zo is het onderpaneel gemaakt van glas, geëtst glas of gezandstraald glas. Ontdek welke look bij jouw horeca terras past en kies voor kwaliteit.

Speciaal op maat voor jouw horeca terras

Een horeca terras die er meteen uitspringt, dat willen we allemaal! Met onze opties kunnen we dit prima verzorgen. Kies de juiste RAL kleur en bepaal vervolgens het gewenste afwerkingsniveau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gladde coating of een structuurcoarting. Ga daarna aan de slag met de keuze van het glas en voorzie je windscherm desgewenst van signing.

Bekijk beweegbare windscherm inspiratie

Bekijk beweegbare windscherm projecten

Advies nodig voor jouw terras?

Onze adviseurs komen graag langs om je te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.