Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Onze werkwijze

Om uw terras het perfecte visitekaartje van uw café, restaurant of hotel te laten zijn, hanteren we een eenvoudig stappenplan.

 
 

Ontwerp

Na een inventarisatie van uw wensen en uw terras, waarbij we kijken naar ondermeer de ligging, omvang en de gewenste sfeer, gaan onze adviseurs aan de slag met het ontwerp van uw terrasoverkapping en of uw terrasschermen. Alle gegevens worden verwerkt in een passend ontwerp voor uw terras. Dit ontwerp leggen onze adviseurs vervolgens aan u voor. Zij geven vrijblijvend advies over welke parasols, overkapping, wind- of terrasscherm het beste bij u passen. Eventueel wordt uw feedback meegenomen in een volgende ontwerp. Net zo lang tot u tevreden bent.

Productie en montage

Zodra u zeker bent van het ontwerp en we zeker weten dat we het beste uit uw terras zullen halen, zetten we de productie in gang. IN ’N OUTDOOR Promat -IGC werkt samen met vooraanstaande producenten die gaan voor kwaliteit en zorgvuldigheid tot in de details.

Onze productie wordt gekenmerkt door:

  • Maatwerk, iedere terrasinrichting maken wij op maat
  • Gebruik van hoogwaardige producten
  • Langdurig geteste productie
  • Kwalitatieve bedrukking
  • Toepassen van elektrische en eenvoudige bediening
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Keuze voor weerbestendige materialen

Onderhoud

Uw terras gaat langer mee en blijft mooi wanneer deze goed wordt onderhouden. Wij begrijpen dat u hier, zeker als horeca ondernemer, niet altijd de tijd voor kunt en wilt nemen. Toch is het onderhoud wel belangrijk om de kwaliteit en ook de kleur te behouden van het doek van uw overkapping. Het horeca terras is immers het visitekaartje van uw bedrijf en een verlengstuk van uw restaurant, café of hotel.

Om de levensduur toch zo lang mogelijk te houden, bieden wij daarom als extra service onze reinigingsservice aan. Wij reinigen op aanvraag uw terrasoverkapping of terrasschermen. Indien nodig impregneren we het waterdichte doek ook meteen opnieuw. Handig, u heeft er geen omkijken meer naar en toch een schoon en mooie uitstraling van uw terras.

Opslag

Is het in uw gemeente verplicht dat de terrassen in de winter opgeruimd zijn? Dan zult u niet alleen een flinke inspanning moeten leveren maar ook de ruimte moeten hebben om uw overkapping, windschermen of parasols op te kunnen slaan. We zien dat het in veel gevallen niet mogelijk is, omdat dat nogal veel ruimte en tijd vereist.

IN ’N OUTDOOR Promat -IGC kan deze zorg uit handen nemen en zorgt voor de opslag van uw horeca terrasoverkapping, parasols of schermen wanneer u daar zelf geen ruimte voor heeft. Het is onderdeel van ons servicecontract. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen voor u ook de montage

Het is van groot belang dat parasols, luifels of windschermen op de juiste manier worden gemonteerd en voldoen aan de bestaande regelgeving.