Werkwijze

Service

Naast het ontwerpen, leveren en installeren van onze parasol(s) en terrasoverkappingen, wil IN ’N OUTDOOR Promat – IGC u graag ontzorgen. Dat u en uw gasten genieten van uw terras staat voor ons voorop. Dan is het de normaalste zaak van de wereld om de bijkomende zaken uit handen te nemen:

Uw horeca parasol of horeca overkapping gaat langer mee bij periodiek onderhoud. In sommige gemeenten is uw terrasvergunning niet geldig voor het hele jaar of u exploiteert uw terras alleen in maanden met betere weersomstandigheden. Dan dient het tijdelijk verwijderd te worden. Hiervoor biedt IN ’N OUTDOOR Promat – IGC u het winteronderhoud servicepakket. Alles wordt dan voor u geregeld.

Wat houdt dit in?

  • We demonteren uw horeca parasol op een gewenst moment (meestal in oktober of november)
  • Uw parasol wordt naar onze werkplaats getransporteerd
  • Uw horeca parasol krijgt een algehele servicebeurt en wordt op meer dan 20 punten nagekeken
  • Het parasolframe wordt gereinigd en het bedieningssysteem wordt gangbaar gemaakt
  • Gaatjes of beschadigingen aan het doek kunnen in ons atelier worden hersteld
  • Indien gewenst kan het doek ook industrieel worden gereinigd en geïmpregneerd
  • Uw parasol wordt schoon, droog en vorstvrij opgeslagen gedurende de wintermaanden in een speciaal daarvoor bestemde beschermingshoes
  • Na de winter worden uw parasols, tenminste voor 30 april, op een gewenst moment weer op uw terras geïnstalleerd.

Periodiek onderhoud draagt bij aan een langere levensduur van uw parasols. Door de materialen goed te onderhouden blijft een waterdicht doek ook waterdicht en blijft het bedieningsmechanisme eenvoudig te bedienen.

Wilt u snelle reparatie aan uw parasol of terrasoverkapping? Neem contact op met ons dan wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Met onze grote voorraad onderdelen, is uw terras binnen no time weer up-and-running!

Wij hebben onderdelen op voorraad, omdat het altijd kan voorkomen dat onverhoopt een onderdeel van uw parasol of terrasoverkapping kapot gaat. Onderdelen willen ook nog wel eens kwijtraken. In zo’n geval repareren of vervangen wij deze zo snel mogelijk bij u op locatie. Zo biedt u uw gasten het hele jaar door een comfortabele plek op uw terras waarvan zij volop kunnen genieten. Uw terras is en blijft altijd een keurig verzorgde faciliteit.