Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Over IN- 'N OUTDOOR Promat - IGC

Bij IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC vindt u werkelijk alles voor een behaaglijk terras. IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC is onafhankelijk adviseur, leverancier en zelfs producent van terrasoverkappingen. Ons assortiment is breed en veelzijdig. Denk hierbij aan overkappingen in allerlei stijlen en kleuren. We houden ervan als alles tot in de puntjes klopt en ‘af’ is en bieden daarom de mogelijkheid om uw overkapping tot in detail vorm te geven. De grens ligt bij uw dromen: een geheel eigen ontwerp pakken we met beide handen.

 

Betrouwbaar en dichtbij

IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC is inmiddels gegroeid tot een grote, stabiele speler in de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring en know-how zijn we een betrouwbare partner geworden waar u met een gerust hart uw wensen voor uw horeca terras kunt neerleggen. Ondanks de omvang van ons bedrijf willen wij toch graag dichtbij onze klanten zijn en feeling houden met de horeca-ondernemer. Ook particulieren zijn welkom in een van onze vestigingen.

Onze gespecialiseerde vakmensen staan daar iedere dag voor u klaar.

Maatwerk

IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC verzorgt voor u een ingericht en geoptimaliseerd terras. Wilt u bijvoorbeeld ook in de winter dat uw gasten aangenaam buiten kunnen zitten? Dan levert IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC u een terrasscherm op maat. Maar ook horeca parasols en terrasoverkappingen behoren tot de mogelijkheden: inclusief levering, onderhoud en montage.

Het specialisme van IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC: ontwerpen naar uw wensen en terrasafmetingen. Ook regelen wij de levering, montage en het onderhoud van horeca parasols, terrasschermen en – op maat gemaakte – terrasoverkappingen. Bovendien biedt IN- ‘N OUTDOOR Promat – IGC onderhoudsservice, winteropslag en een 24-uurs storingsservice.

Zie hier een greep uit onze klanten

Betrouwbaar

Full service

Eerlijk advies

Hoge kwaliteit voor elk budget

Advies nodig?

Onze adviseurs komen graag langs om u te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.