Schaararmschermen

Een schaararmscherm, ook bekend als harmonicascherm, wordt veel gekozen in de horeca. Het is een zeer geschikte terrasoverkapping bij alle weersomstandigheden.

Een schaararmscherm is multifuncitoneel

Een schaararmscherm is een mooie oplossing en erg geschikt wanneer u een diep gevelterras heeft. Dankzij het stevige, waterdichte doek zitten uw gasten het hele jaar droog.

Het multifunctionele harmonicascherm biedt uw gasten een fijne plek in de schaduw en tegelijkertijd biedt het stevige doek van het zonnescherm bescherming tegen de regen. Ons scherm is leverbaar tot wel 30 meter breed en in veel gevallen heeft u er geen vergunning voor nodig om het te mogen aanbrengen aan uw gevel.

Voeg naar wens verwarming en verlichting toe aan het scherm en u zorgt voor optimaal comfort op uw terras tijdens de koude en donkere maanden.

Een scherm naar eigen wens

Iedere horecagelegenheid is anders. Daarom maken wij horeca terrasoverkappingen op maat. Voor het maken van uw schaararmscherm hebben we invloed op een groot aantal aspecten van uw terrasoverkapping. We produceren het schaararmscherm op basis van uw wensen.

Een aantal keuzes op een rij:

  • Van wel soort materiaal wordt het scherm gemaakt?
  • Komt er verwarming onder het doek?
  • Wilt u verlichting onder het schaararmscherm?
  • Kiest u voor een opdruk?
  • Hoe wordt het scherm gemonteerd?

Service en onderhoud

Ons contact eindigt niet na de installatie. Wij blijven u een goede service verlenen. Een winteronderhoud service is ook mogelijk: dan zorgen we voor uw scherm gedurende de winter. Zo kan uw terras iedere lente en zomer weer optimaal gebruikt worden met een scherm dat mooi blijft.

Een aantal van onze merken

Betrouwbaar

Full service

Eerlijk advies

Hoge kwaliteit voor elk budget

Andere vormen van terrasoverkappingen

Naast het schaararmscherm levert IN ’N OUTDOOR Promat – IGC ook andere horeca terrasoverkappingen op maat. Deze kunnen vervaardigd zijn van hout of van aluminium.

Terrasvouwdak

Robuust en stevige overkapping de ideaal is voor terrassen waar kans is op hogere windkrachten, bijvoorbeeld bij horecagelegenheden aan de kust.

Duoscherm

Een slimme constructie voor een groot open terras. Onze duoschermen kunnen terrassen overdekken van 14 tot wel dertig meter.

Luifel

Als uw zaak zich bevindt in een drukke winkelstraat is een luifel ideaal. Hiermee creëert u exposure in de straat en tegelijkertijd genieten uw gasten van een drankje in de schaduw. U kunt uw luifel gemakkelijk laten bedrukken met uw bedrijfsnaam.

Markiezen

Als u van nostalgie houdt zijn markiezen een aanrader. Deze gezellige zonwering brengt het beeld van vroeger terug in de straat. De zijkanten van markiezen houden de kou en de wind tegen. Zo wordt uw terras een stukje behaaglijker om (langer) te verblijven.

Advies nodig?

Onze adviseurs komen graag langs om u te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.