Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Markiezen voor de horeca, bij de winkel of aan de gevel op kantoor

De markiezen zijn een prachtige aanvulling om te plaatsen op de gevel. Denk hierbij aan de horeca voor een schaduwrijk terras, of aan winkel- en kantoorpanden om te zorgen voor een optimale zonwering en uitstraling. Laat het zonnetje maar lekker schijnen, want met onze markiezen ben je volledig voorbereid.

Wat zijn de voordelen van markiezen?

De grootste voordelen van de markiezen:

  • Ze voegen karakter toe aan jouw pand.
  • Ze zijn perfect bestand tegen verschillende weersomstandigheden.
  • Door de dichte zijkant zorgen ze voor een optimale zonwering.

Uit welke materialen bestaan de markiezen?

In de loop van de tijd is het doek steeds verder ontwikkeld. Zo zijn er bijvoorbeeld acryl doeken verkrijgbaar waar je ontzettend veel plezier van hebt. Ze zijn behandeld met een finish en hebben goede UV-werende eigenschappen. Daarnaast zijn ze er in verschillende maten en kleuren, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou horeca, winkel of kantoorpand aansluit. Bij de markiezen denken we vaak aan het originele streepjesmotief, maar ze zijn er ook in effen kleuren. Het is maar net waar je voorkeur ligt en wij zorgen ervoor dat je de kleur krijgt waar jij blij van wordt.

Op welke manier bedien ik de markiezen?

Ze zijn eenvoudig te bedienen en er zijn verschillende geautomatiseerde methoden beschikbaar. Zo zijn ze te openen en te sluiten met een elektrische schakelaar of met een handige app waarmee je binnen no time via je smartphone de markiezen regelt, ook op afstand. Wil je dat ze open en dichtgaan op basis van wat het weer doet? Dit is ook geen probleem, want daar komen de slimme sensoren om de hoek kijken. Zodra het zonnetje schijnt, gaan ze open en als er een harde wind staat, dan gaan ze weer dicht, ideaal toch?

Bekijk markiezen inspiratie

Advies nodig voor jouw terras?

Onze adviseurs komen graag langs om je te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.