Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Maatwerk parasol systemen

Een horeca parasol systeem is onmisbaar op jouw heerlijke horeca terras. Met een parasol ben je voorzien van schaduwrijke plekken voor de gasten én het zorgt voor herkenbaarheid waardoor je horeca terras er meteen tussenuit springt!

Bekijk parasol inspiratie

Prachtige parasols

Het terras geeft een eerste indruk van jouw café, restaurant, hotel of andere horecagelegenheid. Dit is hét visitekaartje voor je gasten en een horeca parasol is een onmisbare toevoeging op het terras. Een parasol zorgt niet alleen voor een fijne plek uit de warme zon, het geeft ook een aantrekkelijke uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid in de omgeving. Voor een parasol die precies past bij jouw horecagelegenheid, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrukking en maatwerk

Wil je jouw horeca terras echt laten stralen en herkenbaar maken voor de gasten? Kies dan voor een bedrijfslogo of slogan op de parasol. Een biermerk of een partner in frisdranken is er ook om bijvoorbeeld mee te werken aan de bedrukking. Het enige wat je hoeft te doen is de kleur, grootte en positie van de bedrukking te kiezen en dan gaan wij direct aan de slag!

Diverse duurzame type parasols

Het aanschaffen van een goede parasol voor je terras is een investering waar je geen spijt van krijgt. De horeca parasols zijn ideaal om te gebruiken in verschillende seizoenen. Dit komt door het gebruik van de duurzame materialen waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Het is daarbij essentieel om de parasol goed te onderhouden zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Een goede parasol zorgt voor een volmaakt terras. Voor onderhoud van de parasols staan wij ook graag voor je klaar met onze winterservice.

Er zijn diverse type parasols leverbaar in ons assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit de Maximus® maatwerk parasols, de Cover-Q® zwevende parasols of onze standaard parasols. Kies vandaag nog een parasol die jouw horeca terras naar een hoger niveau brengt.

Vraag offerte aan

Specialist in parasol systemen

Full service

Hoge kwaliteit