Werkwijze

Maatwerk parasols

Horeca parasols zijn ideaal voor het creëren van aangename schaduwplekken voor uw gasten, beschutting van uw terras en herkenbaarheid genereren.

Parasols

Uw terras is het visitekaartje van uw café, restaurant of hotel. En horeca parasols bieden meer. Horeca parasols zijn ideaal voor beschutting van uw terras. Het biedt schaduwplekken voor uw gasten. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook sfeer bij uw horecagelegenheid brengt. Als laatste kunnen parasols ook bijdragen aan de herkenbaarheid in de omgeving. Met de juiste parasols blinkt u uit in het straatbeeld.

Bedrukking

Met een bedrijfslogo of slogan op uw horeca parasols maakt u uw terras herkenbaar en opvallend. Ook een biermerk of een bekende frisdrankpartner wil nog wel eens meewerken aan uw bedrukking. U kiest de kleur, grootte en positie van de bedrukking.

Duurzaam

Een goede parasol is een investering in uw zaak voor meerdere seizoenen. De horeca parasols van IN ’N OUTDOOR Promat – IGC zijn duurzaam en gemaakt met de beste materialen om jaren mee te gaan. Wanneer u ook uw parasols goed onderhoudt, blijft de kwaliteit en de kleur in stand en ziet uw terras er ieder jaar weer optimaal verzorgd uit. Het onderhoud van uw parasols kunnen wij overigens ook verzorgen met een periodieke reiniging. Dan worden de parasols indien noodzakelijk ook opnieuw geïmpregneerd.

Een aantal van onze merken

Betrouwbaar

Full service

Eerlijk advies

Hoge kwaliteit voor elk budget

Typen parasols

Het op maat maken van parasols is mogelijk met vele opties. Met uw eigen opdruk in de door u gekozen kleur. Zo zullen wij samen met u een ontwerp maken dat aan uw wensen voldoet. Bekijk onze typen parasols.

Maximus®

Ons type Maximus® is onze aller-aller grootste horeca parasol voor het overkappen van grote ruimtes. Wij maken één parasol die uw gehele terras overdekt tot een doorsnede van maar liefst 10 meter.

Steady

De horeca parasol Steady is een zeer stevige parasol met een weerbestendig doek. Hij is voorzien van een telescopisch schuifpan systeem die ‘boven-tafel-sluitend’ is, dit bespaart tijd en brengt optimaal bedieningsgemak.

CoverQ®

De CoverQ® bestaat uit een mast waaraan één tot vier vrijhangende parasols kunnen worden gemonteerd. CoverQ® groeit mee met uw terras capaciteit. Bij een klein en intiem terras kunt u allereerst beginnen met de aanschaf van een of twee parasols.

De Perfect Cover

De Perfect Cover is voorzien van een telescopisch schuifpan systeem of draaisysteem, beide zijn ‘boven-tafel-sluitend’. Dit bespaart tijd en biedt optimaal bedieningsgemak.

Carla

Deze "Heavy Duty" parasol wordt vaak gekozen vanwege zijn prijs/kwaliteit verhouding en makkelijke bediening. Het frame is leverbaar in een witte poedercoat en een zilveren geanodiseerde uitvoering. Het basis materiaal is aluminium. De parasol wordt geleverd inclusief trekstang, sluitband en topdeksel.

Advies nodig?

Onze adviseurs komen graag langs om u te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.