Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Cover-Q ® zwevende parasols

Cover-Q ® zwevende parasols

De Cover-Q ® zwevende parasols groeien optimaal mee met de capaciteit van jouw horeca terras. Heb je een kleiner terras dan is dit een ideale parasol, maar heb je een grotere variant, dan is een zwevende parasol ook hét product waar je naar op zoek bent. Ontdek hieronder alle ins en outs van deze uitvoering.

Wat zijn de voordelen van Cover-Q ® zwevende parasols?

De Cover-Q ® zwevende parasols hebben tal van voordelen en het liefste wil je ze vandaag nog toevoegen aan jouw horeca terras! Een eerste punt is natuurlijk een plek in de schaduw voor je gasten. Daarnaast is iedere parasol afzonderlijk te openen en te sluiten. Vanwege de sluithoogte kun je eenvoudig alle terrasmeubels laten staan en precies bepalen welke parasol in- en uitgeklapt wordt. Nog een groot voordeel is dat het een perfect product is om een winterterras te realiseren, zodat je ook tijdens de winter een heerlijke buitenplek hebt. Het toevoegen van verlichting, verwarming of een aansluiting voor de wifi, het is allemaal binnen handbereik met de Cover-Q ® zwevende parasol.

Welke materialen worden gebruikt voor de Cover-Q ® zwevende parasols?

Een Cover-Q zwevende parasol wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. De Cover-Q parasol bestaat uit één mast en hieraan kun je één tot vier vrijhangende parasols bevestigen. De mast is vervaardigd uit een speciale aluminium legering waarbij de compartimenten zijn afgesloten door rvs materiaal, waar je jaar in, jaar uit plezier van hebt. Tevens is er een inground bevestiging of een onground bevestiging mogelijk. Dit betekent een vaste plek in de grond of een betonvoet die op de grond wordt geplaatst en ook te gebruiken is als een zitbank.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Cover-Q projecten

De juiste uitvoering voor ieder horeca terras

De Cover-Q ® zwevende parasols bestaan uit een mast met daarbij de mogelijkheid om één tot vier vrijhangende parasols aan te monteren. Als je bijvoorbeeld een kleiner terras hebt, is het ideaal om een start te maken met één of twee parasols. Ga je daarna uitbreiden, dan kies je voor een grotere uitvoering.