Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Bekijk windschermen inspiratie

Windschermen

Naast de parasol systemen bieden wij ook diverse horeca windschermen aan voor een op en top horeca terras. Hiermee creëer je optimaal comfort voor je gasten, ook als het regent, koud is of als er een flinke wind staat. Ze zijn onder te verdelen in vaste en beweegbare windschermen.

Waanzinnige windschermen precies op maat

Bij een stralend horeca terras hoort een windscherm dat volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Op deze manier ben je altijd voorzien van een windscherm waarbij het design kenmerkend is voor jouw terras. Denk hierbij aan diverse kleuren om uit te kiezen, een hele reeks aan vormen en formaten. Laat de wind maar komen!

Eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te plaatsen

De aluminium profielen kunnen niet roesten en daardoor is er bijna geen onderhoud nodig bij de horeca windschermen. Het is wel nodig om ze regelmatig te reinigen zodat het scherm weer fris en fruitig voor de dag komt. Daarnaast is het windscherm eenvoudig te plaatsen, zowel inground als onground. Hierdoor is het binnen de kortste keren geplaatst en het staat ook nog eens stevig.

Ruim assortiment horeca windschermen

Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit vaste en beweegbare (Double-up) windschermen. Ga vandaag nog voor een windvrije plek op je horeca terras!

Vraag offerte aan

Specialist in windschermen

Full service

Hoge kwaliteit