Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Vaste windschermen

Een perfecte beschutting bij diverse windsnelheden, daarvoor bieden wij vaste horeca windschermen aan in ons uitgebreide assortiment: robuust en strak in vorm. Ze zijn een onmisbaar onderdeel bij een geoptimaliseerd horeca terras. Geniet van een onbelemmerd uitzicht en van het heerlijke weer zonder last te hebben van de wind. Ze geven een vrij zicht en de windschermen zijn ook extra stevig gemaakt. De vaste windschermen zijn er in de inground en de onground versie. Je leest er hieronder meer over!

Wat zijn de voordelen van de vaste windschermen?

Bij een stralend horeca terras hoort een windscherm dat volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Op deze manier ben je altijd voorzien van een windscherm waarbij het design kenmerkend is voor jouw terras. Denk hierbij aan diverse kleuren om uit te kiezen, een hele reeks aan vormen en formaten. Laat de wind maar komen!

Uit welke materialen bestaan de vaste windschermen?

Het inground systeem voor de vaste horeca windschermen is er in verschillende bevestigingsmethodes voor jouw horeca terras. Wij gaan graag samen in gesprek om te kijken welke optie het beste past bij jouw horeca terras. Tevens is er een onground bevestigingsmethode wat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor heb je de keuze uit diverse montage opties.

De producten zijn met de grootste zorg samengesteld en het onderpaneel is uitgevoerd in een van de volgende materialen: veiligheidsglas, gepoedercoat aluminium of Trespa (kunststof) in uni kleuren of in een houtlook. Ontdek vandaag nog welk horeca windscherm goed past bij jouw situatie.

Maatwerk en aangepast op jouw horeca terras

Windschermen worden volledig op maat gemaakt. Hiermee kunnen we voor ieder terras de meest fraaie oplossing creëren.

Bekijk producten

Bekijk vaste windscherm projecten

Advies nodig voor jouw terras?

Onze adviseurs komen graag langs om je te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.