Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Standaard parasols

Een overdekt en waanzinnig horeca terras, dat creëer je met één van onze standaard parasols! Kies vandaag nog voor een schaduwrijk en geoptimaliseerd horeca terras.

Wat zijn de pluspunten van de standaard parasols?

Naast de schaduwrijke plekken die de standaard parasols verzorgen, zijn er nog meer voordelen die hieraan verbonden zijn. Deze uitvoering beschikt bijvoorbeeld over een telescopisch systeem en sluit boven de tafel. Dit bespaart tijd en het is eenvoudig om de parasol te bedienen. Bovendien zijn de doeken uitgevoerd in een materiaal dat goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Nog een pluspunt is de optie tot verwarming en verlichting: een aangename temperatuur en een parasol die goed in de spotlights staat, een win-win situatie wat ons betreft.

Welke materialen worden gebruikt voor de standaard parasols?

Voor de standaard parasols gebruiken wij hoogwaardige materialen. Hierdoor geniet je ontzettend lang van deze duurzame parasols. Tevens zijn de parasoldoeken te leveren met of zonder een volant of een bedrukking. Door regengoten aan te brengen, verhoog je de windbestendigheid van het systeem en daar helpen wij graag een handje bij. Ook is er een inground bevestiging of een onground bevestiging mogelijk. Dit betekent een vaste plek in de grond of een betonvoet die op de grond wordt geplaatst en ook te gebruiken is als een zitbank.

Welke maten zijn verkrijgbaar van de standaard parasols?

Deze fijne parasols zijn te verkrijgen in alle standaardmaten zodat je een ruime keuze hebt voor jouw terras. Ieder horeca terras is uniek en een parasol moet daar volledig bij matchen. Je hebt daarnaast ook de keuze voor een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Met de standaard parasols optimaliseer je jouw terras van A tot Z.

Bekijk standaard parasol projecten

Advies nodig voor jouw terras?

Onze adviseurs komen graag langs om je te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras.