Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Maximus® maatwerk parasols

Maximus® maatwerk parasols​

Maximus® maatwerk parasols zijn perfect voor een beschut en aantrekkelijk horeca terras. Op deze manier genieten je gasten optimaal onder het genot van een hapje en een drankje. Deze parasol maakt van je horeca terras een echte eyecatcher en wordt volledig op maat gemaakt in iedere gewenste vorm.

Wat zijn de voordelen van Maximus® maatwerk parasols?

De Maximus® maatwerk parasols hebben een groot aantal pluspunten, maar het grootste voordeel is toch wel het creëren van een schaduwrijke plek. Tevens hebben de parasols een uitmuntende windbestendigheid en zijn ze bestand tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast hoeven de gasten zich tijdens de frissere avonden geen zorgen te maken of ze het wel warm genoeg hebben. Als je kiest voor een parasol met ingebouwde heaters is er altijd een aangename temperatuur aanwezig.

Welke materialen worden gebruikt voor de Maximus® maatwerk parasols?

Een duurzame parasol waar je jarenlang plezier van hebt, dat zijn de Maximus® maatwerk parasols. De parasol is gemaakt van hoogwaardige materialen. Er is één mast van 130 mm, die is uitgevoerd in een speciale aluminium legering en waarbij de compartimenten zijn afgesloten door aluminium. Het doek van de Maximus® parasol is geïmpregneerd waardoor het doek zo schoon mogelijk blijft. Daarnaast komt er geen druppel water door de parasols heen, want de doeken zijn waterdicht. Het frame van de parasol is uitgevoerd in een RAL kleur die je zelf kunt kiezen.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Speciaal op maat voor ieder horeca terras

Een parasol die precies past bij jouw horeca terras? Daar gaan wij maar al te graag mee aan de slag! Wij zorgen voor een parasol die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften. De parasol Maximus® produceren wij in iedere maat of vorm en het is hierbij mogelijk de contouren van je horeca terras te volgen.