Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Parasol op maat. De ultieme sfeermaker van uw terras.

Een goede parasol brengt niet alleen beschutting en sfeer op uw terras, het is tevens een ware blikvanger. Een parasol op maat, perfect passend bij de uitstraling van uw terras, nodigt uit om op uw terras plaats te nemen en daar comfortabel te blijven zitten. Maar hoe vindt u die perfecte parasol?

Hoe vindt u de juiste parasol op maat voor uw terras?

Het valt niet altijd mee om de beste parasol te vinden voor uw terras. Hoe groot moet hij zijn? Wat voor type parasol past het beste bij uw terras? Welk materiaal is het meest geschikt? En welke parasol zorgt voor welke uitstraling? Zelf een parasol op maat vinden is, met al deze vraagstukken om te beantwoorden, dus best lastig. Maar niet met de hulp van IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC. Wij vinden voor u de beste parasol op maat voor uw terras.

Parasol op maat voor ieder terras

Om te weten welke parasol het beste geschikt is voor uw terras, kijken we naar allerlei aspecten. Bijvoorbeeld de omgeving waar de parasol op maat ingepast moet worden. Is dit een klein terras met allerlei obstakels zoals gevels, bomen en lichtmasten? Of misschien juist een bijzonder groot terras op een open terrein waar we extra rekening moeten houden met de hoeveelheid wind waartegen uw parasol bestand moet zijn. IN- ’N OUTDOOR Promat- IGC houdt rekening met al deze factoren en zorgt voor de juiste parasol op maat voor uw situatie.

Parasol op maat in allerlei soorten en maten

IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC heeft parasols in allerlei soorten en maten. Bekijk onze typen parasols hier. Samen met u kijken we welk type parasol het beste bij uw wensen en terras past. We houden hierbij rekening met de afmetingen, het bedieningsmechanisme, de materialen en natuurlijk ook uw budget.

Parasol op maat zorgt voor optimale uitstraling van uw terras

Het gaat er natuurlijk niet alleen om dat uw parasol op maat is qua afmeting, vorm en gemak. Het gaat zeker ook om de uitstraling die de parasol uw terras biedt. IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC laat u zien welke kleuren en materialen aan welke uitstraling bijdragen. Heeft u een vrij modern en strak ingericht terras, dan past daar een heel andere parasol bij dan bij een terras met een landelijk en knus karakter.

Parasol op maat met bedrukking

Wilt u uw parasol personaliseren en hierop uw slogan of logo laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. We adviseren u over de kleurstelling van de parasol in combinatie met uw bedrukking en over de plaats en afmeting van de bedrukking. Zo zorgen we voor een parasol op maat in precies de huisstijl die u zoekt.

Parasol op maat blijft seizoenen en jarenlang mooi

Omdat we uw parasol op maat voor uw terras samenstellen, zal u er lang van genieten. Hij past immers perfect bij uw terras. Bovendien zijn de parasols van IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC gemaakt van de beste materialen en gaan dus jarenlang mee. Ook wanneer u uw parasol op maat in alle seizoenen van het jaar gebruikt. De kwaliteitsmaterialen zijn hierop berekend. Natuurlijk kan er na verloop van tijd wat aanslag of andersoortig vuil op uw parasol komen. Maar dankzij de kwaliteit van het reinigbare materiaal, is dit geen onoverkomelijk probleem. Met de juiste reiniging staat uw parasol op maat er weer snel spic en span bij. Wanneer u na verloop van tijd de parasol opnieuw impregneert, wat IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC u ook graag uit handen neemt, dan blijft u vele jaren lang van uw parasol op maat genieten.

Interesse in een parasol op maat? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.