Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Aluminium overkapping en de 3 redenen waarom u hiervoor wil kiezen

Het leven van de terrashouder zit vol met dilemma’s. Aan de ene kant wil deze zijn of haar terras comfortabel houden, beschut van weer en wind. Aan de andere kant moet het terras natuurlijk ook uitnodigend blijven, mooi om te zien en niet volgestopt met rommel. Een uittrekbaar windscherm is dan de beste oplossing. U zult zien dat zo’n windscherm uittrekbaar alle voordelen heeft van een gewoon windscherm, en geen van de nadelen – dat kunnen we u bij Promat garanderen.

Aluminium overkapping is een duurzame keuze 

Aluminium is materiaal dat erg lang meegaat. En dat zonder dat het veel moeite kost om te onderhouden. Wees er wel van bewust dat elk materiaal onderhoud nodig heeft, dus ook aluminium. Een aluminium overkapping gaat met gemak jaren mee zonder dat de kwaliteit verminderd. Dit materiaal is zeer bestendig tegen Uv-stralen en hitte, dus op warme dagen biedt deze overkapping genoeg bescherming. Wel zo fijn voor uw gasten op het terras als voor het gezin dat wil genieten van een middag in de tuin. Wellicht dat uw terras speciaal een speeltuin heeft voor de kinderen, dan kan ook hier voor een overkapping worden gekozen. 

Verder mogen we absoluut niet vergeten dat aluminium recyclebaar is. En dat maakt deze optie natuurlijk uiterst duurzaam. 

Aluminium overkapping is bestand tegen ieder weertype 

Eerder gaven wij al aan dat de aluminium overkapping bestand is tegen de meest warme zomerdagen. Maar wist u dat deze soort overkapping ook goed tegen een stootje kan? Wanneer er een stevige wind staat, zal er niks gebeuren met de overkapping. Verder zal een regenbui ook geen schade aanrichten. Daarnaast is het zeer fijn dat, ongeacht de weersomstandigheden op lange duur, de overkapping roestvrij zal blijven. Zo behoudt de overkapping zijn moderne en frisse look. 

Een aluminium overkapping voor een moderne zithoek 

Simpel, tijdloos en toch modern. Met een aluminium overkapping zit u altijd goed. Wilt u uw tuin een oppepper geven? Of juist uw terras uitbreiden met een moderne terrasoverkapping? Dan zit u met een aluminium frame helemaal goed.  

Geniet van het heerlijke weer zonder belemmering van het uitzicht. Ondanks dat de overkapping niet beschikt over zijwanden, voelt het toch als een afgezonderde ruimte. Perfect dus voor een drukbezocht terras en voor een mooie avondmaaltijd bij uw restaurant. 

Promat – IGC helpt u graag aan uw aluminium overkapping! 

Om uw terras het perfecte visitekaartje van uw café, restaurant of nieuwe tuin te laten zijn, hanteren wij een eenvoudig stappenplan. Samen kijken wij naar uw wensen en naar de ruimte. Wij kijken naar de sfeer, de ligging en uiteraard de omvang. Zodra iedereen zeker is van het ontwerp, komt de productie om de hoek kijken. Wij leveren immers maatwerk gebaseerd op uw wens. Zodra de overkapping gereed is, helpen wij ook bij de montage. Het is ontzettend belangrijk dat deze goed wordt vastgezet, zodat hij in iedere situatie recht overeind blijft staan.  

Promat – IGC heeft jarenlange ervaring en gaat gecertificeerd te werk. Meer weten over Promat – IGC en onze werkwijze? Neem gerust contact op. Wij staan voor u klaar. 

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.