Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Windschermen horeca tegen de horecavijand nummer één

Het terras is bij uitstek de plek voor de levensgenieters, de bon vivants, die samenkomen om te eten, te drinken en het leven te vieren. Maar er is veel dat roet in het eten kan gooien, de terrasgasten verjagen. De wind is vijand nummer één, waardoor de terrashouder windschermen horeca nodig heeft.  Aan zulke schermen kan men een goed voorbereide terrashouder onderscheiden van een improviseur, haast amateur. De laatste vaart prima op een goed humeur en goed geluk, totdat de luchtdruk een beetje draait en de rukwinden aankomen. Dan is het gasten als snel te bont, die kiezen ervoor om ergens anders heen te gaan, waar geen wind is.

Elke kloeke uitbater voorkomt dat – want, zoals vaktijdschrift Entree heeft bewezen, investeren in het terras betekent winst. Gelukkig is het tegenwoordig niet moeilijk om goede windschermen horeca met goede service te krijgen, zoals Promat – IGC bewijst.

Windschermen horeca zonder sfeerverlies

Een veelgehoorde zorg over windschermen horeca is, of de sfeer van het terras wel behouden blijft. In essentie bestaat een terras uit stoelen en tafeltjes – alles wat daarop en daaromheen gebouwd wordt, kan al snel de charmante uitstraling bederven. Gelukkig zijn de beste terrasontwerpers zich daarvan bewust. Ten eerste zijn de meeste windschermen bij Promat gemaakt van glas, zodat ze nauwelijks aandacht trekken. Zo kunnen terrasgasten blijven genieten van hun drankje, én van het uitzicht! Bijkomend voordeel is dat voorbijgangers zo ook gemakkelijk een kijkje kunnen werpen in uw terras. Zo worden ze in één oogopslag doordrongen van de gezelligheid op uw terras – en van de windstilte!

Windschermen horeca in alle soorten en maten

Maar ook als u een glazen windscherm niet bij de sfeer van uw eigen terras vindt passen, is een windscherm nog een goed idee. Door onze jarenlange ervaring kunnen we bij Promat windschermen maken op alle verschillende manieren. Materiaal, vorm, kleur, formaat – elk aspect van het scherm is aan te passen aan uw persoonlijke wensen, zodat hij naadloos aansluit op uw terras. Ook de plek is geen punt voor ons: zelfs bij zand, kinderkopjes of in een border lukt het ons moeiteloos om een windscherm horeca te plaatsen.

Wij maken gebruik van een speciale techniek die het scherm voorziet van een schroeffundering, waardoor we niet hoeven te graven. Het scherm staat snel, maar toch bijzonder stevig.

Eenvoud voor u, in alle aspecten

Eenvoud voor u is ook de leidende factor als het gaat om het onderhoud en de service van uw terras. We bieden u uitgebreid advies over het beste soort scherm voor uw terras, alles totaal verblijvend. Daarnaast verzorgen we de hele montage, aangezien het belangrijk is dat deze degelijk plaatsvindt. Maar ook het onderhoud is eenvoudig – door de aluminium profielen is roest geen probleem, en is schilderen niet nodig. Het enige benodigde onderhoud, is af en toe een poetsbeurt.

Windscherm horeca met vele voorgangers

Dat onze service op prijs wordt gesteld, is te zien aan de lange lijst klanten die we aan een prachtig, windstil terras hebben geholpen – die ziet u opgesomd op deze pagina. Als u ook nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden om bij u degelijke windschermen horeca te installeren, neem dan vooral vrijblijvend contact op. Voor u het weet zijn uw gasten voor door geen windstoot meer van uw terras weg te slaan!

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.