Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Uittrekbaar windscherm helpt tegen een duivels dilemma

Het leven van de terrashouder zit vol met dilemma’s. Aan de ene kant wil deze zijn of haar terras comfortabel houden, beschut van weer en wind. Aan de andere kant moet het terras natuurlijk ook uitnodigend blijven, mooi om te zien en niet volgestopt met rommel. Een uittrekbaar windscherm is dan de beste oplossing. U zult zien dat zo’n windscherm uittrekbaar alle voordelen heeft van een gewoon windscherm, en geen van de nadelen – dat kunnen we u bij Promat garanderen.

Uittrekbaar windscherm tegen alle terrasproblemen

Aan de ene kant is het een effectief wapen tegen de grootste vijand van de horecahouder: de wind. Zelfs bij een mooi zonnetje kan de wind nog de volhardende terrasganger wegjagen. De ervaren en professionele uitbater heeft daarom altijd een windscherm. Dit om te voorkomen dat de gasten – die nog altijd van het heerlijke terrasweer willen genieten -, op het terras aan de overkant gaan zitten. Toch is daar niet de kous mee af: een windscherm, ook van glas, is en blijft een barrière. De horecahouder die gevoelig is voor de sfeer en uitstraling van hun zaak, zal met een zwaar hart toezien hoe het glas de buitenwereld van hun terras scheidt. Maar met een uittrekbaar windscherm is de hartenpijn verleden tijd!

Uittrekbaar windscherm als publiekstrekker

Zoals bijvoorbeeld ook Biercafé de Huiskamer in Breda heeft ervaren, storen de windschermen nauwelijks. Als er geen wind is zijn ze ingeklapt slechts 1 meter 20, waardoor het niet meer dan een reling is waar je overheen kan kijken. Zodra de wind de kop opsteekt, zijn de schermen gemakkelijk uit te klappen tot 2 meter 10. Zoals de reacties op het nieuwsbericht laten zien, stellen bezoekers de nieuwe toevoeging op prij. “Heerlijk nu met het voorjaarszonnetje”, merkt een vrouw op. En anderen laten weten later zeker langs te komen om te genieten van het uittrekbaar windscherm.

Uittrekbaar windscherm als duurzame oplossing

Een andere eis van Biercafé de Huiskamer was de stevigheid van de windschermen: ze moesten niet kapotgaan en hufterproof zijn. Bij Promat is dat absoluut geen probleem. Als u bij ons uw windscherm uittrekbaar bestelt, kan u erop vertrouwen dat onze jarenlange ervaring een goede fundering betekent. Voor de windschermen betekent dat dat we gebruik maken van een speciale techniek, die schroeffunderingen toepast. Daardoor hoeven we zelfs niet te graven om het scherm op te zetten: hij staat snel, maar ook enorm stevig.

Onderhoud? Een kind kan de was doen

Om te garanderen dat hij inderdaad goed staat, is een goede montage essentieel. Dat is geen punt bij Promat: wij verzorgen voor u de hele montage van A tot Z. Als u onze werkwijze preciezer wilt bekijken, leggen wij onze methode hier gedetailleerd uit. Als wij vervolgens weer vertrokken zijn, zijn we ook absoluut niet meer nodig: het onderhoud van de schermen is extreem eenvoudig. Door gebruik te maken van aluminium profielen krijgt roest geen kans, en hoeft u niet te schilderen. Eens in de zoveel tijd een poetsbeurt, is alles wat de windschermen nodig hebben.

Uittrekbaar windscherm zonder een centje pijn

Dat alles combineren we ook nog eens met een smetteloze service, waarbij we u begeleiden en helpen bij het ontwerp van de windschermen. Mocht u overtuigd zijn van onze meerwaarde, schroom dan vooral niet contactmet ons op te nemen. Voor u het weet bent u de volgende tevreden bezitter van een uittrekbaar windscherm, en komen de gasten graag bij u zitten, bij zelfs de grootste windstoten!

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.