Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Horeca luifel verlengt het terrasseizoen!

Een goed gevuld terras is het ideale visitekaartje voor uw horecazaak. In Nederland is het niet iedere dag het beste terrasweer. Met de terrasoverkappingen op maat van Promat IGC geniet u van een overdekt terras en beschermt u de gasten tegen regen en wind of biedt u ze schaduw. Voor elk type terras is er een horeca luifel: van terrasvouwdak en van parasol tot harmonicascherm.

De keuze voor het type horeca luifel is afhankelijk van onder meer de locatie, de grootte van het terras en de uitstraling van de horecagelegenheid. Voor een aangenaam verblijf op het terras willen gasten droog en uit de wind zitten. De juiste luifel versterkt de uitstraling van het terras. Met een terrasoverkapping met optionele verwarming verlengt u het terrasseizoen met minstens twee maanden.

Horeca luifel

Investeren in een goede terrasoverkapping verdient zich dubbel en dwars terug. Een horeca luifel beschermt gasten tegen regen, kou en te veel zon. Met verlichting en verwarming onder de overkapping is het fijn toeven. Een prettig en aangenaam verblijf op het terras zorgt dat gasten niet eerder vertrekken. Een sfeervol en bezet terras geeft voorbijgangers goede verwachtingen. De overkapping versterkt daarmee de omzet van uw zaak.

Terrasoverkapping

Een horeca luifel is er in verschillende soorten en maten. Ons assortiment is gevarieerd en heeft voor elk type terras de ideale overkapping; van markiezen tot terrasvouwdaken. Of uw terras op een plein, in een winkelstraat, langs een drukke weg of landelijk ligt, bepaalt aan welke eisen de terrasoverkapping moet voldoen.

Andere opties zijn het terrasvouwdak en het duoscherm. De robuuste en stevige terrasoverkapping biedt bescherming tegen zon en regen. Ze zijn ook tegen stormachtige wind tot windkracht 9 bestand en zijn daarmee ideale overkappingen voor horecaondernemers aan de kust. Het duoscherm kan met zijn slimme constructie een groot terras van 14 tot 30 meter overdekken. Het assortiment overkappingen van Promat IGC biedt meer oplossingen.

Horeca luifel op maat

Ieder hotel, restaurant en café is uniek op zijn eigen manier. Daarom maakt Promat IGC horeca luifels op maat. Voor het maken van uw terrasoverkapping hebben we invloed op een groot aantal aspecten. We produceren de horeca luifel op basis van uw wensen. U bepaalt van welk soort materiaal het scherm wordt gemaakt en of u wel of niet een opdruk wenst. Ook kunt u aangeven of er verwarming en verlichting onder de terrasoverkapping moet komen.

Wilt u meer informatie over een horeca luifel? Neem contact op met Promat IGC of vraag eenvoudig een offerte aan via het contactformulier. Stel uw terras samen en u ontvangt van ons de offerte. Onze adviseurs denken vervolgens graag met u mee voor het ideale terras bij uw zaak. Promat IGC in Loon op zand is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.