Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Horeca parasols als blikvanger en meer

Mensen slenteren door straten, langs boulevards en over pleinen tot ze een leuke plek vinden om lekker neer te strijken. Om te genieten van een hapje, drankje en gezelligheid. Horeca parasols zijn vaak de eerste blikvanger die hun aandacht trekt. En als u de juiste horecaparasols kiest, zorgen ze dat toevallige passanten niet geheel toevallig bij u op het terras belanden.

Horeca parasols stralen uw identiteit uit

Horeca parasols geven een snelle eerste indruk van de soort en stijl van uw horecazaak. Denk er maar eens over na. Welke indruk krijgt u wanneer u van vijftig meter afstand kleine rode parasols met volant ziet? Een andere waarschijnlijk dan wanneer u in de verte grote, strakke, vierkante zwarte parasols waarneemt. Bij de ene komt er wellicht onbewust een beeld van een knusse cafetaria of Franse bistro bij u naar boven, bij de andere misschien iets van een luxe lunchroom of een trendy loungebar. Horeca parasols zenden dus van verre af al een signaal uit: dit is onze identiteit!

Horeca parasols geven sfeer

Wat horeca parasols ook doen, vooral als u wat dichter bij het terras komt, is sfeer uitstralen. Een terras zonder horeca parasols kan wat kaal, koud en ongezellig aandoen. Horeca parasols zorgen voor een beschut gevoel en een knusse, gezellige sfeer. Ook wanneer de eerste gasten uw terras nog moeten betreden, zorgen horeca parasols ervoor dat uw terras uitnodigt om plaats te nemen en heerlijk te genieten.

Horeca parasols zorgen voor beschutting

Natuurlijk maken horeca parasols zich ook op andere manieren nuttig. Ze zorgen ervoor dat uw gasten heerlijk beschut zitten tegen zon of lichte regen. Het doek voor horeca parasols is in allerlei verschillende materialen verkrijgbaar, waardoor u de juiste parasol bij uw wensen kunt uitzoeken. Zo zijn er parasoldoeken met hoge lichtdoorlatendheid, voor het geval dat u op een donkere plek wel schaduw, maar ook licht wilt creëren. En er zijn parasoldoeken met een hoge dichtheid die juist voor maximale zonwering en verkoeling zorgen. Dit verschil is er ook bij verschillende soorten doek die in meer of mindere mate waterafstotend zijn.

Advies over de perfecte horeca parasols voor uw terras

Bij horecaparasols kunt u eindeloos keuzes maken in vorm, kleur, grootte en materiaal. En dan hebben we het nog niet eens over de vele soorten en maten stok- en zweefparasols en bedieningsmechanismen gehad. Er is misschien wel teveel keuze om er zelf de juiste uit te kunnen vissen. Geen nood. Promat-IGC helpt u er graag bij. We luisteren goed naar uw wensen en bekijken samen de situatie van uw horeca terras. Zo nemen we onder meer met u door:

  • Hoe flexibel wilt u de horeca parasols kunnen inzetten?
  • Hoeveel wind staat er en wat betekent dat voor de voet/verankering van de parasol?
  • Wilt u uw volledige terras overkappen of slechts een deel?
  • Wilt u uw horecaparasols voorzien van geluid-, licht- en/of verwarmingsapparatuur?
  • Welk budget wilt u inzetten voor de aankoop en het onderhoud van uw horeca parasols?

Op basis van uw wensen en de situatie op uw terras, adviseren we u welke horeca parasols perfect bij uw horecazaak passen. En natuurlijk kunnen we deze ook op maat voor u leveren.

Wilt u graag advies van Promat-IGC over de beste horeca parasols voor uw terras? Neem contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.