Home ›› Horeca Zweefparasol

Horeca zweefparasol – voordelen en alternatieven

U wilt een terras vol genietende mensen. Een continu gezellig geroezemoes en hapjes en drankjes die veelvuldig afzet vinden. Een goede sfeer en uitstraling van uw horecaterras helpt die situatie te creëren. Een terrasoverkapping draagt hier in belangrijke mate aan bij. Maar waar kiest u voor? Een horeca zweefparasol of een alternatief? Promat-IGC helpt u graag op weg.

Horeca zweefparasol zand
Neem contact op

Horeca zweefparasol – de voordelen

Een horeca zweefparasol kent veel voordelen. We nemen ze graag even met u door.

 • Horeca zweefparasol heeft luxe uitstraling
  Voorbijgangers maken op basis van de sfeer van uw horecaterras de keuze of ze bij uw of een ander terras neerstrijken. De soort overkapping van uw terras speelt hierbij een belangrijke rol. Een horeca zweefparasol geeft uw terras een moderne, luxe maar ook comfortabele uitstraling.
 • Horeca zweefparasol bespaart ruimte
  Hoe meer gasten u op uw horecaterras kunt ontvangen, hoe beter. Het is dus belangrijk dat uw terrasoverkapping geen sta-in-de-weg is midden op uw terras. Bij een horeca zweefparasol zit de constructie van de parasol aan de zijkant. Zo blijft uw terras vrij van obstakels.
 • Horeca zweefparasol voorkomt struikelpartijen
  Een tweede voordeel van de constructie aan de zijkant, is dat de voet van de horeca zweefparasol geen gevaarlijk struikelobject vormt midden op uw terras. Bij een stokparasol kunt u daar wel mee te maken krijgen, tenzij u de voet in de ondergrond kunt verwerken.
 • Horeca zweefparasol heeft grote reikwijdte
  Het is een indrukwekkend en statig zicht: een parasol die makkelijk 25m2 terras overdekt. Of een constructie waaraan twee of zelfs vier parasols hangen die samen het dubbele of wel viervoudige oppervlak overdekken. Bij de horeca zweefparasol kan het.
 • Horeca zweefparasol is flexibel
  Een horeca zweefparasol kan vrij eenvoudig in- en uitgeklapt worden zonder dat u hiervoor tafeltjes moet verzetten of gasten moet vragen op te staan. In sommige gevallen is ook het kantelen van de parasol mogelijk waardoor u kunt inspelen op de veranderende zonnestand.
 • Horeca zweefparasol is sterk
  Een horecazweefparasol is gemaakt voor de horeca, dus robuust, sterk en onderhoudsarm. Bovendien zijn er tal van personalisatieopties mogelijk, waaronder levering in de kleur van uw huisstijl en bedrukking van uw bedrijfsnaam- en logo.

Horeca zweefparasol zweefparasols
Neem contact op

Horeca zweefparasol – de alternatieven

U kunt uw horecaterras ook op andere manieren overdekken dan met een horeca zweefparasol. De stokparasol is een alternatief. Houd er bij deze parasol rekening mee dat de voet en constructie van de parasol midden op uw terras moet staan.

Behalve parasols zijn er nog meer alternatieven om uw terras te overdekken. Er is een verscheidenheid aan terrasoverkappingen op de markt. Bij terrassen die aan uw gevel staan, zijn bijvoorbeeld vaste luifels of harmonicaschermen een prima optie. U klapt ze eenvoudig in en uit, ze kunnen bij wind niet omvallen en ze staan nooit in de weg aangezien de constructie aan uw gevel bevestigd is. Ligt uw terras een stukje van uw gevel vandaan, dan kan bijvoorbeeld een vouwdak uitkomst bieden.

Horeca zweefparasol ideaal voor uw terras?

Met zoveel mogelijkheden kan het voor u lastig kiezen zijn welke terrasoverkapping de juiste is voor uw horecaterras. Is het de horeca zweefparasol of toch een van de alternatieven? Voor keuzehulp en advies kunt u altijd bij Promat-IGC terecht. Neem contact met ons op. We adviseren u graag.

Neem contact op

Scroll naar boven