Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Professionele parasol - de 5 voordelen

Aan investeringsmogelijkheden ontbreekt het u als horecaondernemer ongetwijfeld niet. Inrichting, meubilair, verlichting, klimaatbeheersing, audioapparatuur, servies, personeel… kansen genoeg om geld aan uw zaak te spenderen. Dus zoekt u steeds naar de beste investeringskeuzes. Is een professionele parasol daar één van? Ja. Een professionele parasol biedt namelijk zoveel voordelen, dat hij zich eenvoudig terugverdient.

Professionele parasol haalt klanten binnen – #1

Een professionele parasol is allereerst een belangrijke eyecatcher voor uw horecaterras en -zaak. De parasol kan namelijk volledig op uw huisstijl aangepast worden. Zo straalt u al van verre uit waar u voor staat en wat gasten van uw zaak mogen verwachten. Daardoor zullen voorbijgangers eerder de keuze maken om op uw terras neer te strijken. En extra gasten is natuurlijk extra inkomsten voor u.

Professionele parasol vergroot uw terrasruimte – #2

Een parasol is gemaakt met oog voor de situatie op een horecaterras. Hier wilt u zoveel mogelijk ruimte hebben om tafels en stoelen te kunnen plaatsen voor uw gasten. En u wilt dat uw personeel daar met gemak tussendoor kan lopen om die gasten te bedienen. Een professionele parasol draagt daaraan bij. Bijvoorbeeld doordat de constructie extra zwaar is uitgevoerd om een brede spanwijdte te kunnen dragen. Daardoor heeft u minder parasols (lees minder ruimte) nodig voor de vierkante meters die u wilt overdekken. Bovendien is bij een professionele parasol de constructie vaak ook te verzinken in de ondergrond zodat u geen ruimte kwijt bent aan een grote zware, parasolvoet. Dat betekent weer meer ruimte voor gasten, dus meer inkomsten voor u.

Professionele parasol verlengt uw buitenseizoen – #3

Een professionele parasol is gemaakt om zo lang mogelijk buiten te kunnen genieten. Dat geldt voor zomeravonden, maar ook voor de frissere tijden van het jaar, zoals in de lente of herfst. Bij een professionele parasol heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor een wat dikker, waterbestendig materiaal parasoldoek te kiezen. Dit houdt de warmte langer vast en zorgt dat uw gasten bij lichte regen nog lekker droog onder de parasol kunnen zitten. En hoe langer ze blijven zitten, hoe meer inkomsten voor u.

Professionele parasol biedt aanvullende mogelijkheden – #4

U kunt het comfort van uw gasten nog verder vergroten dankzij de aanvullende opties die aan een professionele parasol te koppelen zijn. Zo is het mogelijk om verlichting in de parasol te verwerken en heaters aan de constructie te bevestigen. Dankzij deze opties genieten uw gasten zelfs op winterdagen nog van uw buitenterras. U begrijpt, dat zorgt weer voor meer inkomsten.

Professionele parasol gaat lang mee – #5

Tot slot benadrukken we graag nog een van de belangrijkste voordelen van een investering in een professionele parasol: hij gaat langer mee dan een gewone parasol. Een professionele parasol is namelijk van hoge kwaliteit materialen gemaakt en kent daardoor een lange levensduur. Dit geldt zowel voor de constructie als het doek. Bovendien zijn de doeken van professionele parasols vaak verwisselbaar. Dus hoeft u, als het doek toch ooit een keer aan vervanging toe is, niet meteen de hele parasol te vervangen.

De beste professionele parasol voor u

Professionele parasols zijn er in legio soorten, maten en uitvoeringen. Promat-IGC helpt u graag de ideale professionele parasol voor uw horecaterras te vinden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.