Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasverwarmer horeca

Een fris windje. De zon die achter de horizon zakt. Een koele lentedag. U wilt dat uw gasten heerlijk genieten op uw horecaterras, maar dan moeten ze wel lekker warm en comfortabel kunnen zitten. Een terrasverwarmer horeca biedt uitkomst.

Terrasverwarmer horeca & de voordelen

Behalve dat uw gasten lekker warm zitten, levert een terrasverwarmer horeca ook u veel voordelen op.

  • Uitnodigend
    Terrasverwarmers zorgen voor extra sfeer en dat zien voorbijgangers. Uw terras nodigt uit om even te stoppen en op dit fijne plekje neer te strijken.
  • Langer verblijf
    Wanneer uw gasten dankzij uw terrasverwarmer lekker warm en comfortabel zitten, zullen ze ook langer bij u verblijven. En dus meer uitgeven.
  • Langer seizoen
    Een terrasverwarmer horeca verlengt het seizoen op uw buitenterras. Op koele lente- en herfstdagen is het er nog steeds goed vertoeven. Zelfs in de winter kunnen gasten op uw buitenterras heerlijk zitten.

Terrasverwarmer horeca – de opties

Er zijn verschillende soorten terrasverwarmers voor de horeca. We zetten de mogelijkheden even voor u op een rijtje.

Staande of hangende terrasverwarmer horeca
Er zijn terrasverwarmers horeca beschikbaar voor hangend of staand gebruik. De hangende terrasverwarmer wordt vaak warmtelampen genoemd en worden aan een gevel of onder een terrasoverkapping gemonteerd. De staande terrasverwarmer horeca plaatst u ergens naast of tussen de tafeltjes van uw terras.

Terrasverwarmer horeca met of zonder vlammen
Een terrasverwarmer horeca kan gewoonweg warmte uitstralen, maar ook sfeer toevoegen aan uw terras. Wat extra sfeer meebrengt, zijn terrasverwarmers met vlammen. Vlammen voegen een extra beleving toe die hoort bij warmte, gezelligheid en comfort.

Eénrichtingsverwarming of rondom
Afhankelijk van de plek van de terrasverwarmer, kunt u kiezen voor een terrasverwarmer horeca die warmte afgeeft in één richting of in meerdere richtingen. Zo geeft een warmtelamp aan de gevel vaak warmte af in één richting en geven staande terrasverwarmers rondom warmte af.

Terrasverwarmer horeca op elektriciteit, gas of hout
Terrasverwarmers horeca kunnen als brandstof elektriciteit, gas of hout hebben.

Terrasverwarmer horeca met of zonder unieke uitstraling
Terrasverwarmers voor de horeca zijn er in allerlei soorten, maten en designs. Van een onopvallende warmtelamp tot moderne heater en sierlijke gas- of houtkachel.

Inrichting overkapping & 5. Zitcomfort

Tot nu toe hebben we de externe factoren behandeld waar u bij de inrichting overkapping op kunt letten en zich tegen kunt weren. Maar het comfort van uw gasten wordt natuurlijk ook bepaald door beïnvloedbare factoren als zitcomfort. Bij de inrichting van uw overkapping is het dan ook (vanzelfsprekend) zaak om de juiste keuze te maken in meubilair.

Inrichting overkapping & 6. Licht

Een ander belangrijk aandachtspunt bij inrichting overkapping is verlichting. Op een zonnige zomerdag zal u deze wellicht niet nodig hebben, maar onder een overkapping kan het op andere momenten net wat te donker worden. En niet alleen ’s avonds, maar ook op dagen met wat minder goed weer is verlichting welkom. Zeker aan de gevelzijde van uw overkapping.

Inrichting overkapping & 7. Flexibiliteit

Tot slot geven we u mee: geen jaargetijde, dag of moment is hetzelfde, dus hoe flexibeler uw inrichting overkapping is, hoe makkelijker u op de verschillende omstandigheden kunt reageren. Een terrasoverkapping die u kunt inklappen voor meer zonlicht. Een windscherm dat u kunt weghalen als dat briesje op een zonnige dag wel welkom is. En meubilair dat u eenvoudig kunt verplaatsen wanneer een groep samen wil zitten. Kijk dus bij iedere beslissing over de inrichting van uw overkapping hoe flexibel u hierin kan en wil zijn.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.