Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Vacatures

Zet jouw carrière in een nieuw daglicht! Check onze openstaande vacatures.

 

Allround monteur (38 uur)

Voor onze montage afdeling zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend monteur, die houdt van een uitdaging en positief gestemd is.

Wat ga je doen?

Na je inwerkperiode ga je als IN- ’N OUTDOOR specialist aan de slag met het installeren van o.a. maatwerk horeca parasols en windschermen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende technische hoogstandjes. Als allround monteur ben jij de specialist op het gebied van terrasoplossingen voor de horeca.

Deze vaardigheden heb jij in huis:

– Je toont inzet en bent flexibel – Je hebt technisch inzicht – Je bent in bezit van een B rijbewijs – VCA certificaat is een pré – Je werkt nauwkeurig

Wie zijn wij?

Promat-IGC is een jong en sterk groeiend bedrijf met een ambitieus team van specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en optimaliseren van o.a. horeca terrassen. Promat-IGC is onderdeel van de IN- ’N OUTDOOR groep. Met 5 vestigingen in Noord Brabant een toonaangevende leverancier- en producent van exclusieve maatwerk raamdecoratie, (buiten)zonwering, rolluiken en terrasoplossingen. IN- ’N OUTDOOR heeft een team van 50 medewerkers die dagelijks de uitdaging aangaan om de beste oplossing te bieden op het gebied van zonwering, raamdecoraties en terrasoplossingen.

Wat hebben wij jou te bieden?

– Je werkt met de beste gereedschappen – Je verplaatst jezelf in een representatieve bedrijfswagen – Ruimte voor training en opleiding – 25 vakantiedagen én aanvullend ADV dagen – Prima pensioenregeling – CAO ‘metaal en techniek’ – Passend salaris o.b.v kennis en ervaring

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar: bram@in-n-outdoor.nl Meer informatie nodig? Bel gerust naar Bram Raaijmakers: 0162 – 316388 Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld. Dank voor je begrip!