Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Vacatures

Zet jouw carrière in een nieuw daglicht! Check onze openstaande vacatures.

 

Monteur buitendienst Steenoven (38 uur)

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode ga je als IN- ’N OUTDOOR specialist aan de slag met het installeren van o.a. maatwerk (buiten)zonwering en raamdecoraties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende technische hoogstandjes.

Deze vaardigheden heb jij in huis:

Je hebt oog voor detail, technisch  inzicht en werkt nauwkeurig. Je hebt minimaal een B rijbewijs. Door jouw flexibele instelling kunnen we een optimale dienstverlening blijven garanderen naar onze klanten.

Heb je een VCA certificaat en relevante werkervaring, dan heb je een voorsprong. Echte aanpakkers zijn ook zonder relevante ervaring en VCA certificaat welkom!

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor de IN- ’N OUTDOOR groep vanuit onze vestiging en tevens hoofdkantoor in Dongen. IN- ’N OUTDOOR Steenoven / Sun Express is onderdeel van de IN- ’N OUTDOOR groep. Met 6 vestigingen in Noord Brabant een toonaangevende leverancier van exclusieve maatwerk raamdecoratie, (buiten)zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen. IN- ’N OUTDOOR heeft 60 medewerkers die dagelijks de uitdaging aangaan om de beste oplossing te bieden op het gebied van zonwering en raamdecoraties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een team van specialisten. Je werkt met de beste gereedschappen en verplaatst jezelf in een representatieve bedrijfswagen.

Vanzelfsprekend bieden we jou voldoende ruimte voor training, opleiding en begeleiding waardoor jij kunt uitgroeien tot specialist in je vakgebied.

Je valt onder de CAO ‘metaal en techniek’. Naast een salaris conform kennis en ervaring bieden wij een uitstekende pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen én aanvullend ADV dagen.

Ben je enthousiast? 

Dan kun je direct solliciteren door een e-mail met je cv en motivatie te sturen naar John van Dongen: john@in-n-outdoor.nl

Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld. Dank voor je begrip!