Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Grote horeca parasol die aan al uw wensen voldoet

Met uw terras zet u een weerspiegeling neer van uw hotel, restaurant of café. Het is het eerste aanzicht als mensen langs uw horecagelegenheid lopen. Potentiële bezoekers kijken of ze lekker kunnen zitten en beschermd worden tegen de zon. Een grote horeca parasol biedt dan uitkomst. Dit geeft het gevoel van comfort en kwaliteit en potentiële bezoekers voelen zich welkom. Hier leest u alles over de mogelijkheden voor een grote horeca parasol van Promat – IGC.

Grote horeca parasol op maat

Bij Promat – IGC kunt u terecht voor een grote horeca parasol op maat. Alle parasols worden geproduceerd met als doel om het gehele jaar buiten te kunnen staan. Zo zitten uw gasten in de zomer lekker beschut en in de winter kunt een een parasolhoes over uw parasol doen. Houd er rekening mee dat een grote horeca parasol wel wat ruimte in beslag neemt en in de grond verankerd wordt. Maar is dit geen optie, dan is een kruisvoet met tegels ook mogelijk. Deze voeten wegen tussen de 240 en 620 kilo.

Kwalitatieve en duurzame grote horeca parasols

U vindt bij Promat – IGC altijd een grote horeca parasol dat aan al uw wensen voldoet. Dit biedt uw gasten een optimale bescherming tegen een priemende zon of een zomers buitje. De grote horeca parasols van Promat – IGC hebben een degelijke zware kwaliteit en zijn kleurvast. Op die manier gaat zo’n parasol jarenlang mee. Indien gewenst, kunnen er doekgoten tegen de regen bevestigd worden. Het frame is gemaakt van aluminium. Overigens kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud. Dit doen wij door een periodieke reiniging waar de parasols opnieuw worden geïmpregneerd mocht dit nodig zijn.

Uw gasten altijd overdekt, zowel in het zomer- als winterseizoen

Al jaren geldt er een rookverbod in de horeca. De klanten die even willen roken zoeken buiten hun vertier. U gebruikt uw terras eigenlijk het gehele jaar. Een terrasheater is dus noodzakelijk, maar ook een grote horeca parasol kan dienst doen omdat deze een groot deel van het jaar kan blijven staan. En met de terrasheater kunnen uw gasten na het diner nog lekker buiten een kopje koffie drinken. Maar ook als een zomeravond niet aan de warme en droge verwachtingen doet, kunnen uw gasten buiten genieten.

Grote horeca parasol laten bedrukken

Wilt u uw terras nog herkenbaarder en opvallender maken? Kies dan voor een slogan of uw bedrijfslogo op de grote horeca parasol van uw keuze. Soms werkt het logo van een bepaald drankenmerk ook goed. U heeft helemaal zelf de keuze van de positie, grootte en kleur van de bedrukking in de hand. Wij leveren wat u wenst.

Hoe wij te werk gaan

Neem contact met ons op via verkoop@promat-igc.nl, door te bellen naar 013 – 751 70 10 of via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen voor uw grote horeca parasol te bespreken. Daarna maken wij een afspraak op locatie zodat wij uw terras kunnen inmeten en de mogelijke opties bespreken. Wij laten u verschillende stoffen en stalen zien en leggen u de technische details uit die van belang zijn. Na ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wilt u geen afspraak maar alleen een offerte? Ook deze ontvangt u vrijblijvend.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.