Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Harmonicadoek voor een optimale zonwering

Het is een heerlijke zomer- of lentemiddag, de ijsklontjes rinkelen in een glas en op uw gehele terras wordt gelachen. Echter kan de zon zo fel zijn, dat een harmonicadoek gewenst is. Uw terras wordt met dit schaduwdoek een aangename plek voor een verfrissend drankje en lekkere maaltijd. Het harmonica schaduwdoek neemt de temperatuur niet weg, maar creëert wel een beschermde plek tegen de uv-stralen. En dat allemaal met een eenvoudig systeem. Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor de warme dagen? Ontdek in dit artikel waarom een harmonica schaduwdoek de oplossing voor u kan zijn! 

Harmonicadoek: veilig en eenvoudig in gebruik 

Met het harmonica schaduwdoek kiest u voor gemak, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Het schaduwdoek is eenvoudig te bedienen en kost weinig inspanning. Door de staaldraden is het doek stevig en flexibel tegelijk. Mocht de zon te fel worden voor uw gasten of vallen er juist kleine regendruppels naar beneden, met het harmonicadoek kunnen uw gasten blijven genieten van de fijne zon. Maar ook wanneer wat meer zonlicht is gewenst, is het doek eenvoudig in te schuiven. 

Naast de hoge gebruiksvriendelijkheid bent u ook verzekerd van een veilige keuze. Waar u bij parasols te maken heeft met een zware voet, heeft een harmonicadoek dit niet. Hiermee bespaart u ruimte op het terras, maar bent u er dus ook van verzekerd dat niemand ergens overheen valt.  

Schaduw creëren was nog nooit zo eenvoudig.  

Harmonicadoek voor een verfijnde uitstraling van uw terras 

Naast dat het doek veilig en gebruiksvriendelijk is, wil het oog ook wat. Het zou zonde zijn als uw terras er minder aantrekkelijk uitziet door een zonweringssysteem dat niet past bij de stijl van het terras. Met het harmonica schaduwdoek kiest u voor een verfijnde en subtiele zonwering. Doordat het een lichte stof is en speels valt, is het een subtiele oplossing voor het felle en op den duur brandende zonlicht.  En wanneer de zon wel schijnt, maar het niet storend is, schuift u het harmonicadoek eenvoudig weer in.  

Op deze manier kunt u er ook voor kiezen om de helft van het terras overdekt te maken en de andere helft niet. Er zijn mogelijkheden genoeg.  

Harmonica schaduwdoek is uw beste vriend tijdens een warme zomer 

Wij snappen dat u zo lang mogelijk wil genieten van het terrasseizoen. Maar wij snappen ook heel goed dat u dit op de meest aantrekkelijke manier wil doen. U zorgt voor de lekkere hapjes en drankjes en Promat – IGC verzorgt de kwalitatieve zonwering. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in terrasoverkappingen, windschermen, het leveren van maatwerk en nog veel meer. Met het harmonicadoek kiest u voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en een verfijnd uiterlijk. Uw gasten zijn verzekerd van een heerlijk terras en u kunt genieten van een succesvolle dag.  

Er gaat weinig tot geen oppervlakte van uw terras verloren en met weinig inspanning creëert u een heerlijke zitplek. 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens naar onze projecten en services. Samen kijken wij naar de beste oplossing voor een geslaagd seizoen.  

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.