Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Glazen windscherm kiezen voor een windvrij terras

Het belooft een prachtige dag te worden, de zon schijnt, de vogels fluiten, maar het waait toch behoorlijk. Uw terras is goed gelegen en een glazen windscherm verhoogt het comfort voor uw gasten tijdens een zonnige middag. Het windscherm glas behoedt uw gasten ook van eventuele rilling en zorgt voor een beschut gevoel. En dat terwijl u en uw gasten nog steeds kunnen genieten van het uitzicht. Daarnaast draagt het windscherm bij aan de uitstraling van uw terras. Meer weten over een glazen windscherm en wat Promat – IGC voor u kunt betekenen? Lees dan zeer zeker verder. 

Glazen windscherm staat voor extra lang genieten op het terras 

Dat het in de middag heerlijk vertoeven is op een terras, is alom bekend. Echter kunt u de pret voortzetten met het inzetten van een windscherm glas. Door een glazen windscherm toe te voegen aan uw terras, zullen uw gasten ook later op de dag nog kunnen genieten van een aangename temperatuur. Doordat de zon schijnt en de gasten worden beschermd tegen de eventuele wind, zullen de gasten een fijn en sfeervol gevoel ervaren. Het gevolg is dat de gasten niet merken dat het eigenlijk is afgekoeld en ze extra lang blijven genieten achter het glazen windscherm

Windscherm glas behoudt het uitzicht 

Heeft u een prachtig terras gelegen aan een historisch stadsplein, aan het strand of aan een mooi bospad? Dan snappen wij dat u dit uitzicht niet wilt verbergen. Met ons glazen windscherm zal dit ook zeker niet gebeuren. Als u kiest voor dit windscherm, dan zal er gevoelsmatig niet worden ingekort op de ruimte. Het uitgestrekte zicht blijft doordat de gasten eenvoudig door het glas kunnen kijken. Zo blijven uw gasten en uw medewerkers in verbinding met de omgeving en in connectie met de gezonde buitenlucht. Een windscherm glas geeft een frisse look en maakt het terras ook voor voorbijgangers erg aantrekkelijk. Ook zij kunnen nu nog een blik werpen op de gezelligheid dat uw terras uitstraalt.  

Glazen windscherm plaatsen bij een meer of midden in de stad

Het plaatsen van een windscherm glas is voor ieder terras een aanwinst. Zoals eerder gezegd snappen wij dat u het uitzicht wil behouden. De locatie is daarom ook minder van belang. Een glazen windscherm plaatsen kan zowel in de stad als in een mooi natuurgebied. Biedt uw gasten een heerlijk moment van rust tijdens het shoppen of tijdens het maken van een lange natuurwandeling. Op beide locaties zal het de gasten een moment van ontspanning bieden.   

Windscherm van glas laten plaatsen door Promat-IGC 

Een volmaakt terras is goed voor de omzet! Of het nu 28 graden is, er een windje staat of een lichte regenval. Met de juiste overkappingen of windschermen horeca bent u tegen de seizoenen bestand. Het assortiment van Promat-IGC is uitgebreid en dat biedt u de mogelijkheid om uw windscherm tot in detail vorm te geven. De grens ligt bij uw dromen.  

Wij helpen u graag verder. Geïnteresseerd in een oriëntatie gesprek? Neem contact met ons op via 
verkoop@promat-igt.nl of door te bellen naar 013 – 751 70 10.  

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.