Home ›› Assortiment ›› Windschermen

Windschermen

Naast horeca parasols en terrasoverkappingen biedt IN ’N OUTDOOR Promat - IGC ook terrasschermen aan. Een goed windscherm verhoogt het comfort voor uw gasten als het regent of wat kouder is. Het beschermt tegen de wind, maar ook tegen de schadelijke uv-filters van de zon. En het draagt bij aan de uitstraling van uw terras.

Grijze windscherm - Windschermen

Voordelen van een terras met windscherm

Een prettig verblijf
Natuurlijk hoort een gezellige drukte op het terras. Met een windscherm zorgt u ervoor dat uw gasten geen last hebben van de wind. Bovendien kunt u met een windscherm ook de looproute bepalen. Zo genieten de gasten die er al zijn in alle rust van het mooie weer.

Het uitzicht blijft
Doordat de meeste windschermen van glas zijn, blijft het uitzicht van twee kanten behouden. Toevallige voorbijgangers kunnen uw terras zien en besluiten om een drankje te drinken. En uw gasten houden het uitzicht dat zich buiten het terras bevindt. Win-win!

vraag vrijblijvend informatie aan ▸
Bruine windscherm - Windschermen

Altijd naar uw smaak
We leveren windschermen voor uw terras op maat. Zo heeft u altijd een design voor uw windscherm dat aan al uw wensen voldoet. Denk aan de kleuren, vormen, het formaat en materiaal.

Weinig onderhoud
Doordat de alumium profielen van het windscherm niet kunnen roesten, heeft u bijna geen onderhoud en hoeft u niet te schilderen. Het regelmatig reinigen is het enige dat nodig is.

Eenvoudig toe te passen
IN ’N OUTDOOR Promat - IGC kan uw windscherm overal plaatsen. Of dit nu in een border of juist tussen de kinderkopjes is. Omdat de windschermen zijn voorzien van een speciale schroeffundering, hoeven wij niet te graven. Zo staat uw windscherm terras eenvoudig, snel én stevig.

  • Betrouwbaar
  • Full service
  • Eerlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor elk budget

Typen windschermen

Er is veel mogelijk bij het creëren van een terras met windschermen. We bieden terrasschermen in elk formaat en elke uitvoering. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verrijdbaar windscherm of juist een vaste opstelling? En de enorme keuze uit glassoorten, kleuren en maten? Samen met u ontwerpen wij een windscherm op maat dat aan al uw wensen voldoet en uw terras comfortabeler maakt. Alle maten en uitvoeringen zijn hierbij denkbaar. Wij zetten een aantal typen windschermen voor u op een rij.

Cirkel Delta Open - Windschermen

Delta Open

Het Delta Open windscherm terras bestaat helemaal uit glas, zonder dat een bovenbalk is geplaatst. Zo hebben uw gasten een perfect uitzicht en geen last van de wind.

Cirkel Delta High - Windschermen

Delta High

Is uw horecagelegenheid gevestigd op een plek die veel wind vangt? Dan biedt de Delta High uitkomst. Deze is speciaal ontworpen voor winderige locaties en zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel genieten van een hapje en drankje.

Cirkel Elba - Windschermen

Elba

Het Elba windscherm terras installeren wij snel en eenvoudig en voldoet aan alle aspecten om een hip en modern terras te creëren.

Cirkel Elba Extendable - Windschermen

Elba Extendable

Wat een luxe! In de zomer een lage stand voor een lekker briesje zonder dat het kouder wordt. En in de winter klapt u het scherm van de Elba Extendable omhoog zodat ook dan uw gasten lekker kunnen genieten.

Cirkel Delta High - Windschermen

Double Up®

Onze Double up® is een terrasscherm in twee delen. Hierdoor kunt u zorgen voor extra winddichtheid of juist een beetje extra wind. Het scherm is leverbaar in 2 verschillende hoogtes.

Cirkel Delta High - Windschermen

Boras

Door de 2 grote vlakken geeft dit scherm een goed doorzicht. De bovenbalk zorgt voor extra stabiliteit. Het is ook mogelijk de schermen lager uit te voeren voor plaatsing op bijvoorbeeld een muurtje.

Cirkel Elba - Windschermen

Thallo

Het Thallo scherm is bijna “onzichtbaar” op uw terras. Het biedt wel bescherming tegen weer en wind. Door het grote boven paneel zonder tussen- of bovenbalk is het doorzicht optimaal, dus hebben uw klanten een vrij zicht.

Cirkel Elba Extendable - Windschermen

Eolus

De Eolus is een ingetogen en stilistisch terrasscherm, uitstekend geschikt voor een monumentale omgeving. Dit type scherm wordt veel gebruikt door gemeentes bij het voorschrijven van een standaard scherm.

Cirkel Delta Open - Windschermen

Axxo

Axxo combineert vorm en functie en is daardoor een windscherm van grote waarde. De combinatie van glas, beton en RVS maken Axxo puur en maximaal transparant. Tevens is dit scherm bestand tegen hoge windsnelheden.

Cirkel Delta High - Windschermen

Axxo Top

De Axxo Top is vergelijkbaar met de Axxo windschermen. Echter bij de Axxo Top wordt het glaspaneel boven in het blok geplaatst in plaats van aan de achterzijde.

Advies nodig?

Onze adviseurs komen graag langs om u te inspireren en vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden voor uw terras en het plaatsen van windschermen.

vraag vrijblijvend informatie aan ▸

Scroll naar boven