Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Horeca terras onweerstaanbaar maken? Zo doet u dat!

Uw horeca terras moet een fijne, comfortabele en sfeervolle plek zijn waar uw gasten met veel plezier neerstrijken en verblijven. Een plek waar voorbijgangers naartoe getrokken worden en, eenmaal heerlijk genieten van de hapjes en drankjes die u serveert en de comfortabele plek die u heeft gecreëerd, al een volgende keer plannen om hiernaar terug te keren. Maar hoe creëert u zo’n ultiem horeca terras? Daar helpt IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC u graag bij.

Creëer een goede basis voor uw horeca terras

Uw horeca terras moet allereerst functioneel zijn voor u, uw gasten en uw personeel. Het moet handige loopruimten bieden waardoor alle tafeltjes goed bereikbaar zijn. Ook de looproute naar binnen, naar de bar en toiletten is hierbij belangrijk. Plaats de tafels en stoelen van uw horecaterras bovendien op zo’n manier, dat uw gasten een ideaal uitzicht op de omgeving hebben. Op een horeca terras willen uw gasten namelijk lekker kunnen rondkijken.

Horeca terras draait om comfort

Zorg vervolgens voor het comfort van uw gasten. Fijne tafels en stoelen zijn hierbij natuurlijk een belangrijke factor. Maar daar houdt het niet op. U wilt namelijk uw horeca terras ook goed beschermen tegen weersinvloeden zoals te veel zon, wind en regen. Die factoren bepalen immers voor een groot deel het comfort van uw gasten. Parasols, (wind)schermen en terrasoverkappingen bieden de oplossing.

Horeca terras afschermen met windschermen

In kustgebieden en in open gebieden kan de wind voor kou en ongemak op uw horeca terras zorgen. Dat ongerief kan gelukkig eenvoudig verholpen worden met windschermen. Wees niet bang dat deze afscheiding een drempel zal zijn voor uw gasten om uw horeca terras te betreden. Sterker nog, windschermen zorgen juist voor een fijn beschut gevoel bij uw gasten. Het juiste windscherm draagt bovendien bij aan de uitstraling van uw terras. Twee vliegen in één klap dus. Of drie eigenlijk, want het windscherm houdt bovendien andere weersinvloeden tegen, zoals schadelijke UV-straling van de zon.

Horeca terras aankleden met maatwerk parasols of schaararmschermen

Wat de zon betreft, kunt u uw terras op diverse manieren overkappen om schaduw te creëren. Met parasols of schaararmschermen bijvoorbeeld. Het fijne van deze overkappingen is dat u eenvoudig kunt inspelen op het weer. Een gewenst zonnetje op een vroege lentedag? Parasol of scherm dicht. Volop zon op een warme zomerdag? Parasol of scherm open. Parasols en schaararmschermen voor een horeca terras zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan nog best een klus zijn om de juiste parasol of het juiste scherm voor uw horeca terras te vinden. IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC maakt het u graag makkelijk en zorgt dat uw terras straks voorzien is van de best passende maatwerk parasols of schermen. Volledig op maat, passend bij de uitstraling van uw horecazaak en eventueel zelfs voorzien van bedrukking met uw eigen logo.

Overige terrasoverkappingen voor horeca terras

Behalve parasols en schaararmschermen zijn er nog meer mogelijke terrasoverkappingen voor uw horeca terras mogelijk. IN- ’N OUTDOOR Promat – IGC heeft bijzonder veel maatwerk parasols, schermen en luifels in het assortiment en helpt u graag aan de juiste overkapping voor uw horeca terras. Bekijk de mogelijkheden zelf al eens in een van onze showrooms of maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. We helpen u graag uw perfecte horeca terras te creëren.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.