Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Horeca terrasoverkapping is meer dan een goede investering

Volle terrassen in de zomer, dat ziet elke horecaondernemer graag. Hoe u zich met het terras kan onderscheiden van de concurrent is natuurlijk de vraag. De uitstraling van het terras is erg belangrijk. Een professionele horeca terrasoverkapping maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Een goede eerste indruk op gasten kan het verschil maken.

Het terras is populair en daarom een belangrijke omzetmaker voor de horeca eigenaar. Niet alleen in de zomer: in het voorjaar, de nazomer en het najaar zijn terrassen vaak ook al goed bezet. Een horeca terrasoverkapping is voor het steeds langer durende terrasseizoen een goede investering. Een sfeervol en goed uitziend terras is een visitekaartje voor de horecazaak. Bij een terras denken mensen vaak aan parasols, alleen de mogelijkheden voor terrasoverkappingen gaan veel verder.

Horeca terrasoverkapping: wat zijn de mogelijkheden?

Hier leest u:

  • Welke verschillende soorten luifels, parasols en schermen er zijn.
  • Waarom een horeca terrasoverkapping een goede investering is.
  • Hoe u het terras als visitekaartje optimaal kan benutten.

Luifels, parasols en schermen

De belangrijkste functie van een terrasoverkapping is bescherming tegen zon, regen, kou en wind. Luifels, parasols en schermen zijn diverse soorten van een horeca terrasoverkapping. Bij een terras op bijvoorbeeld een plein kiest u eerder voor parasols, terwijl een scherm of luifel de oplossing is voor een terras langs de gevel of voor de zaak. Ons assortiment horeca parosols is groot en heeft voor elke horecazaak de beste keuze. De gasten zitten onder een luifel – afhankelijk van het weer – droog of in de schaduw. Met markiezen gaat u voor een nostalgische uitstraling. Promat Service maakt markiezen en andere soorten horeca terrasoverkappingen op maat. De bedrijfsnaam kunt u op de luifel of de volant (de strook aan de voorzijde van de luifel) laten drukken.

Investering terugverdienen

Hoe snel u de kosten van de horeca terrasoverkapping heeft terugverdiend is van meerdere factoren afhankelijk. Met een terras dat de gasten bescherming biedt tegen zon, regen en wind verlengt u het terrasseizoen met minimaal twee maanden. Een terras met een sfeervolle en gezellige uitstraling is een goed visitekaartje voor uw zaak en trekt meer publiek aan. Verlichting en verwarming onder de overkapping houden de gasten langer op uw terras.

Horeca terrasoverkapping op maat

Wij maken de horeca terrasoverkapping voor u op maat. De overkapping kan tot aan de grond worden gebouwd. Zowel uw gasten als de terrasoverkapping zelf hebben dan geen last van windvlagen. Wij maken onder andere terrasvouwdaken, duoschermen en harmonicaschermen. De robuust en stevige terrasvouwdaken die naast een bescherming tegen zon en regen ook tegen stormachtige wind tot windkracht 9 bestand zijn. Met de slimme constructie van duoschermen overdekt u een groot terras van 14 tot 30 meter. Harmonicaschermen zijn een mooie oplossing voor diepe gevelterrassen. Het stevige, waterdichte doek is het hele jaar door weerbestendig.

Wilt u meer informatie over horeca terrasoverkapping of advies op maat voor uw terras? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.