Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terras ontwerpen: Welke terrasoverkapping past bij uw terras?

Uw eigen terras ontwerpen, zodat uw gasten het hele jaar door buiten kunnen genieten? Promat levert maatwerk en ontwerpt samen met u het ideale terras!

Terras ontwerpen: Het hele jaar door plezier

Nederland is (helaas) een land met veel regen, waardoor uw gasten vaak genoodzaakt zijn binnen te vertoeven. Zonde, want dit maakt een terras voor een groot deel van het jaar onnodig en overbodig. Promat is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van horecaterrassen. Een terras ontwerpen doen wij niet alleen. Samen kijken wij wat voor type overkapping past bij uw terras. Wilt u bijvoorbeeld uw terras in de winter benutten? Wij produceren onder andere terrasoverkappingen, luifels en parasols.

Terras ontwerpen met de juiste terrasoverkapping

Een terras ontwerpen is vaak een hele klus, want wat heeft u nodig en wat moet u kiezen? Wij nemen u graag mee in de verschillende terrasoverkappingen. Wij bieden verschillende terrasoverkappingen aan, zodat wij voor elk type terras een overkapping kunnen creëeren. Heeft u een terras in de tuin? Dan maken wij een terrasoverkapping op maat in hout of aluminium. Liever het terrasseizoen verlengen? Een terrasoverkapping tot op de grond houdt uw gasten uit de wind. Hieronder vindt u onze verschillende overkappingen: 

  • Harmonicascherm – Het harmonicascherm zorgt voor schaduw en biedt uw gasten bescherming tegen de regen. Dit scherm is speciaal geschikt voor (diepe) gevelterrassen. 
  • Luifel – Zorgt niet alleen voor schaduw, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit! Met dit luifel creëert u exposure en valt u dus op in de straat. 
  • Duoscherm – Wanneer u beschikt over een groot open terras, is dit duoscherm ideaal. Hiermee overkapt u de gehele oppervlakte van uw terras. 
  • Terrasvouwdak – Dit terras is sterk en kan zelfs windkracht 8 of 9 aan. Daarnaast biedt dit terrasvouwdak beschutting tegen de zon en regen, zodat u het hele jaar door buiten kunt vertoeven. 
  • Markiezen – Heeft u een horecagelegenheid en wilt u opvallen? Dan kunnen wij u markiezen zeker aanraden! Traditioneel, maar ook modern vorm te geven. Het voordeel is dat markiezen door hun vorm warmte vasthouden. Lekker voor de wat koudere dagen! Geschikt voor kleinere terrassen in het geheel te overkappen of om meerdere kleine ruiten mee te omlijsten. 

Terras ontwerpen inclusief reinigingsservice 

Heeft u samen met ons het onderdeel ‘terras ontwerpen‘ afgesloten? Dan gaan wij voor u aan de slag met de productie. Wanneer uw terras helemaal af is en het staat te ‘shinen’, is het natuurlijk belangrijk om uw terras zo goed mogelijk te onderhouden en en de terrasoverkapping regelmatig te reinigen. U koopt immers iets voor een langere periode. Om de beste kwaliteit te behouden biedt Promat een reinigingsservice aan waarbij het doek opnieuw geïmpregneerd wordt wanneer dat nodig is. Zo houdt de terrasoverkapping zijn mooie kleur en blijft uw terras net zo’n blikvanger als toen die net nieuw was.

Contact of vragen voor terras ontwerpen 

Enthousiast? Of wilt u meer informatie over producten of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via 013 – 751 70 10 of mailen naar verkoop@promat-igc.nl. Ook kunt u direct een vraag sturen via het contactformulier op onze website. 

Wilt u liever langskomen om het onderwerp terras ontwerpen (of iets anders) te bespreken? De koffie staat klaar! Wij zijn gevestigd in Loon op Zand en elke werkdag geopend tussen 08.30 en 17.00 uur. Het specifieke adres en de routebeschrijving kunt u hier vinden.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.