Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasoverkapping horeca zorgt voor warmte op uw terras

Lekker eten op het terras en nog even natafelen met een drankje: het ultieme genieten. Helaas leent het Nederlandse klimaat zich er niet altijd voor om dit te doen zonder dak boven het hoofd. Daarom is een terrasoverkapping horeca onmisbaar als u ook in de koude herfst- en wintermaanden uw terras open wilt houden voor gasten. Hier leest u de voordelen van een terrasoverkapping horeca, wat de mogelijkheden zijn en hoe u een terrasoverkapping op maat kunt laten maken bij Promat Service.

Hoe zit het met de 1,5 meter regel op terrassen?

Het kan u in deze tijd niet ontgaan zijn: met zijn allen moeten wij de 1,5 meter regel in acht houden, om zo verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De eerste vraag die u te binnen schiet is daarom waarschijnlijk of het wel zin heeft om in een terrasoverkapping horeca te investeren. Gelukkig is het per 1 juli 2020 toegestaan om op buitenterrassen kuchschermen te plaatsen. Zit u bijvoorbeeld aan de ene kant van zo’n scherm en iemand uit een ander huishouden aan de andere kant, dan hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Daarom is het nog steeds een goed idee om in een terrasoverkapping horeca te investeren.

Terrasoverkapping horeca – De voordelen

Een terrasoverkapping horeca is een eenmalige investering die u uiteindelijk een hoop winst oplevert. Want ook als het minder weer is, zullen de gasten blijven komen. Denk aan kou, wind en regen. Zo heeft u meer capaciteit en daardoor ook meer omzet. Ook sinds het rookverbod biedt een terrasoverkapping uitkomst, want de gasten die een sigaretje willen roken zitten alsnog lekker warm.

Mogelijkheden voor een terrasoverkapping horeca

Promat Service biedt eindeloze mogelijkheden voor een terrasoverkapping horeca. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Horeca parasols – Horeca parasols kunnen uw terras in één keer of juist in delen overkappen. Het ligt eraan voor welk type u kiest. Zo kan de Maximus een groot gebied bedekken en heeft de Perfect Cover een schuifpan- of draaisysteem. Bekijk hier alle mogelijkheden voor horeca parasols >>
  • Duoscherm – Het duoscherm is een uitstekende oplossing als u een terrasoverkapping horeca zoekt voor een terras dat in zijn geheel overkapt moet worden. Bij grote oppervlakten steunt het duoscherm op een paal in het midden of op stevige palen aan de zijkant. Het duoscherm is bovendien geschikt om ruimtes van 14 tot 30 meter te overkappen. Lees hier meer over het duoscherm >>
  • Harmonicascherm – Heeft u een horecagelegenheid met een diep gevelterras? Kies dan voor een harmonicascherm als terrasoverkapping horeca. Het harmonicascherm beschikt over een stevig en waterdicht doek zodat uw gasten het hele jaar droog zitten. Ook heeft u de mogelijkheid om sfeerlicht of verwarming toe te voegen.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor horeca terrasoverkappingen >>

Terrasoverkapping horeca op maat

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw terras is, Promat Service levert u een terrasoverkapping horeca op maat. Naast de verschillende soorten overkappingen heeft u ook de keuze uit diverse vormen, kleuren en materialen. Wilt u bijvoorbeeld de frame van uw terrasoverkapping horeca van aluminum of hout? En de overkapping van PVC of glas? Ook de gewenste bediening kiest u helemaal zelf. Alles is mogelijk!

Terrasoverkapping horeca bij Promat Service

Wilt u advies op maat voor uw terrasoverkapping horeca? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers of kom langs in onze showroom.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.