Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasschotten horeca maken uw terras tot een geliefde plek

Een terras is een plek waar mensen graag komen, uzelf waarschijnlijk ook. Regen of zonneschijn, warm of koud, lente of herfst. Elk seizoen heeft zo zijn eigen charmes en uw terras heeft deze ook. Met terrasschotten horeca kunt u uw terras voorbereiden op elk seizoen. In de winter zitten de mensen beschut en in de zomer hebben ze geen last van de vele voorbijgangers. Oftewel met de terrasschoten maakt u van uw terras een plek waar uw gasten nog meer kunnen genieten. Uiteraard zijn er nog meer voordelen en gemakken die de schotten met zich meedragen. Lees snel verder en ontdek meer over onze terrasschotten horeca.

Terrasschotten horeca zorgen voor intimiteit 

Door het gebruik van de terrasschotten creëert u meerdere ruimtes binnen de vierkante meters van uw terras. Het gezelschap kan een hoekje uitkiezen wat fijn aanvoelt en genieten van ieders aanwezigheid. Het inzetten van de terrasschotten horeca zorgt voor een bepaald gevoel van saamhorigheid en intimiteit. Als gast zijnde van uw terras zitten ze nu meer in hun eigen bubbel van gezelligheid. Naast deze saamhorigheid zorgen deze schotten ook voor een zekere mate van privacy en geborgenheid. Voorbijgangers voelen verder weg en de gasten zijn minder geneigd om andere gesprekken op te vangen of juist andersom: de gasten kunnen minder goed worden verstaan door de andere gasten. Ondanks dat er een afgezette ruimte ontstaat, zorgt het creëren van een hoekje voor het gevoel van meer vrijheid. In de grote massa voelt het juist heel intiem met je vrienden en familie. 

Terrasschoten horeca zijn bestand tegen ieder weertype  

Uw gasten zullen minder last ervaren van die harde windvlaag die voorbijraast of de regen die hun kant op waait. Doordat de terrasschotten horeca speciaal zijn gemaakt voor buiten, zijn de schotten bestand tegen alle seizoenen. Zo kunnen ze tegen een goede regenbui en windstoot, maar zullen ze ook in de zomer nog volledig bestand zijn tegen de warme zon. Uiteraard hebben wij verschillende soorten terrasschotten horeca in ons assortiment. Zo is Delta high een voorbeeld van een schot dat speciaal ontworpen is voor locaties die veel last hebben van de wind. Perfect voor als uw terras op een hoek staat. Op onze website kunt u onze gehele collectie bekijken.

Terrasschotten horeca een schot in de roos bij Promat  

Uw zoektocht naar een kwalitatief terrasschot kan op korte termijn afgelopen zijn. Bij Promat bent u namelijk op het juiste adres. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als het om terrasschermen gaat. Wij luisteren naar uw wens en kijken samen naar de mogelijkheden. Alle terrasschotten horeca maken wij op maat en houden rekening met eventuele obstakels en ideeën.

Naast onze terrasschermen zijn wij van nog meer markten thuis. Zo bieden wij ook terrasoverkappingen en horeca parasols aan binnen ons assortiment.  

Contact opnemen met Promat 

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer weten over onze services en/of werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via: 

Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.