Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Grote horeca parasol die aan al uw wensen voldoet

Een terrasoverkapping beschermt uw gasten tegen regen en zon. Daarnaast verzorgt een luifelparasol of scherm ook een deel van de uitstraling van uw zaak. Promat biedt u verschillende mogelijkheden om tot de ideale combinatie van ambiance, functionaliteit en kwaliteit voor uw terrasoverkapping te komen.

Het weren van de zon is allang niet meer de enige functie waar een terrasoverkapping aan moet voldoen. Gasten verwachten ook in het voor- en najaar en op de lange zomeravonden een aangenaam verblijf op uw terras. Het terras is het visitekaartje van een hotel, café of restaurant. Promat weet dat de keuze voor een luifel, parasol of scherm voor uw zaak belangrijk is.

Hoe maakt u uw terras volmaakt?

Luifel, parasol of scherm die bij uw zaak past

Een terrasoverkapping beschermt uw gasten tegen regen, kou, wind en zon. De locatie van uw zaak kan van belang zijn of u voor een luifel, parasol of scherm kiest. Voor een smal terras langs de gevel is een luifel of scherm ideaal, terwijl u op een plein wellicht de voorkeur geeft aan één of meerdere parasol(s). Bij een luifel en scherm is het belangrijk dat deze past bij de bouwstijl van uw pand.

“Voor elke gewenste afmeting”

Voor Promat is geen enkele afmeting of vorm van een terrasoverkapping te gek. Door onze jarenlange ervaring met winkeleigenaren en horecaondernemers kunnen we u van passend advies voorzien. Een luifel, parasol of scherm bepaalt mede de uitstraling van uw zaak, dus kwaliteit is erg belangrijk. Ook bieden we onopvallende mogelijkheden voor de parasolvoet, waaronder een betonnen voet in de grond.

“Kleur en bedrukking”

De kleur van een luifel, parasol of scherm kunt u zelf bepalen. Met bedrukking op de terrasoverkapping valt de naam of het logo van uw zaak op in het straatbeeld. Het terras is het visitekaartje van uw onderneming. De mogelijkheden voor bedrukking zijn afhankelijk van uw keuze voor een luifel, parasol of scherm, maar altijd divers. Verwarming en verlichting onder uw veranda is ook mogelijk. De professionals van Promat installeren het veilig op maat, zodat u ’s avonds gezellig onder de veranda kan blijven zitten.

Luifel, parasol of scherm service

De terrasoverkappingen van Promat zijn gemaakt om meerdere seizoenen mee te gaan. Het is belangrijk dat de parasols hun kwaliteit behouden en daarom bieden we verschillende servicemogelijkheden. Promats winteronderhoud en periodieke reiniging laten uw terras er ieder jaar weer verzorgd uitzien. Met onze opslagservice bespaart u ruimte in uw zaak of magazijn.

Wilt u advies op maat over een luifel, parasol of scherm voor uw onderneming? Maak hier uw afspraak met onze medewerkers voor een adviesgesprek over een terrasoverkapping voor uw zaak. Promat is lid van de branchevereniging Romazo. U vindt ons op De Hoogt 26 in Loon op Zand. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.