Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Promat voor de inrichting en optimalisatie van uw horecaterras

Promat Service verzorgt voor u een ingericht en geoptimaliseerd terras. Wilt u bijvoorbeeld ook in de winter dat uw gasten aangenaam buiten kunnen zitten? Dan levert Promat u een terrasscherm op maat. Maar ook horeca parasols en terrasoverkappingen behoren tot de mogelijkheden: inclusief levering, onderhoud en montage. Hier leest u wie wij zijn en wat Promat precies doet.

Promat – Wie zijn wij en wat doen wij? 

Promat is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van horecaterrassen. Promat adviseert, produceert en installeert maatwerk: 

Het specialisme van Promat: ontwerpen naar uw wensen en terrasafmetingen. Ook regelt Promat de levering, montage en het onderhoud van horeca parasols, terrasschermen en – op maat gemaakte – terrasoverkappingen. Bovendien biedt Promat onderhoudsservicewinteropslag en een 24-uurs storingsservice.

Promat producten 

Promat is gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van terrassen voor uw horeca. De producten die Promat Service levert zijn onder andere: 

  • Horeca parasols – Runt u een horecagelegenheid zoals een restaurant, café of hotel? Dan zien potentiële gasten als eerste uw terras. Zorg er dus voor dat deze op-en-top verzorgd is en laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een merk van een bekende (fris)drank op het doek van uw parasol drukken. Uw terras is immers het visitekaartje van uw horecagelegenheid. Promat adviseert en helpt u ook met de kleur, grootte en positie van de bedrukking op uw parasol. Bovendien zijn de horeca parasols van Promat duurzaam en gaan ze jaren mee.

  • Terrasoverkapping – Heeft u een grote oppervlakte waar u een overkapping voor nodig heeft? Dan verzorgt Promat een terrasoverkapping in de door u gewenste formaten. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium frame op maat. Het doek is zon-, regen- en windbestendig en blijft staan bij windvlagen. Als u wilt dat uw klanten ook na het zomerseizoen nog op uw terras plaatsnemen, kies dan voor een overkapping die tot de grond geplaatst wordt. Zo hebben uw gasten én een droge zitplaats als het regent én zitten zij in de winter – als u ook warmtebronnen installeert – in een fijne warme omgeving. De terrasoverkappingen zijn duurzaam, eenvoudig te bedienen, weerbestendig en niet stuk te krijgen.
  • Terrasschermen – Naast horeca parasols en terrasoverkappingen verzorgt Promat ook terrasschermen. Dit zijn schermen die als het ware om uw terras heen worden geplaatst. Zo kunnen uw gasten van hun hapje en drankje genieten zonder dat zij last hebben van de wind. Groot voordeel: ook na het echte terrassenseizoen heeft u nog extra zitplaatsen beschikbaar. 

Promat biedt een maatwerk parasol, overkapping of zonnescherm 

Doordat Promat uw zonnescherm, parasol of terrasoverkapping in elke gewenste maat kan leveren, heeft u met uw terras het hele jaar door extra zitplaatsen. De voordelen van een Promat terrasoverkapping op maat zijn onder andere: 

  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen elk weertype
  • Zelf samenstellen: materiaal, kleur, bestickering, stiksels 
  • Verlenging van het terrassenseizoen
  • Reinigingsservice en winteronderhoud 

Volop service bij Promat 

Neemt u een product voor uw horecaterras af bij Promat, dan kunt u uiteraard service verwachten. Zo biedt Promat een 24/7 calamiteitenservice met eigen installatieteam aan, kunt u gebruikmaken van de winteronderhoud service en heeft u de keuze om uw terrasoverkapping door Promat te laten reinigen. En wilt u uw terras in de winter veilig opslaan? Dan heeft Promat een opslagservice waar uw parasols netjes de hele winter staan. Lees hier meer informatie over alle Promat services

Contact opnemen met Promat 

Wilt u meer informatie over Promat, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of maak gebruik van de volgende gegevens. 

Bezoekadres: De Hoogt 26, 5175 AX Loon op Zand
Telefoon013 – 751 70 10
E-mail: verkoop@promat-igc.nl

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.