Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasoverkapping café zorgt voor meer gasten op uw terras

Of u nu op zoek bent naar harmonicascherm of juist een mooie markies, bij Promat Service vindt u altijd een terrasoverkapping café dat het beste past bij uw (eet)café. Wij bieden terrasoverkappingen voor cafés op maat, zodat uw gasten te allen tijde in de zomer lekker beschut zitten en in de winter alsnog buiten kunnen genieten van hun drankje.

Functies van een terrasoverkapping voor uw café

Heeft u een café met een groot terras tot uw beschikking? Dan heeft u een goede mogelijkheid voor een terrasoverkapping café. Dit is namelijk enorm geschikt voor grote oppervlaktes en heeft verschillende functionaliteiten zodat uw gasten langer blijven zitten:

  • Als het warm is heeft u een terras met schaduw
  • Winderig? Op uw terrasoverkapping café zitten uw gasten uit de wind
  • Als het regent zitten uw gasten alsnog lekker buiten en droog
  • In de winter zitten uw gasten alsnog lekker buiten en warm

Terrasoverkapping café voordelen

Kiest u voor een terrasoverkapping café, dan profiteert u van vele voordelen. Zo kan deze eenmalige investering leiden tot veel meer omzet. Want met een terrasoverkapping café is het natuurlijk veel lekkerder zitten bij regen, wind of kou. Uw terras blijft langer bezet wat weer leidt tot meer omzet. U heeft de investering er dus in no time uit! Maar er zijn nog veel meer voordelen:

Professionele uitstraling

Een terrasoverkapping café zorgt voor een gezellige en professionele uitstraling van uw café. Voorbijgangers weten meteen dat ze hier – ongeacht het weer – lekker buiten kunnen zitten.

Eenvoudig onderhoud

Een terrasoverkapping café van Promat Service is eenvoudig te onderhouden. De materialen die wij gebruiken zijn sowieso vuil- en waterafstotend én geïmpregneerd volgens horecavoorwaarden. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van onze reinigingsservice.

Op maat geleverd

Een terrasoverkapping café bestaat uit een aluminium of houten frame en leveren wij precies in de maat die u wenst. Zo blijft het scherm staan bij windvlagen en is het ook regen- en zonbestendig. Bovendien kunt u de terrasoverkapping zelf eenvoudig af- en opbouwen.

Vele extra’s mogelijk

Om het uw gasten nog aangenamer te maken, bieden wij diverse extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een warmtebron of sfeerverlichting?

Mogelijkheden voor een terrasoverkapping café

Bij Promat Service kunt u terecht voor een terrasoverkapping café gemaakt van aluminium of hout. Wij bouwen het liefst een terrasoverkapping tot aan de grond voor extra stevigheid. Voor een terrasoverkapping café heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Markiezen – Nostalgisch! Dat zijn markiezen. Vooral vroeger waren veel cafés hiervan voorzien, maar het is nog steeds een gezellig aanzicht. Onder een markies zitten uw gasten behaaglijk doordat de zijkanten bescherming tegen kou en wind bieden. Vooral voor kleine terrassen zijn markiezen uitermate geschikt.
  • Luifel – Een luifel is vergelijkbaar met een zonnescherm en zorgt voor schaduw over alle tafels op uw terras. Wij leveren de zonneschermen op maat en ook heeft u diverse opties voor verlichting en verwarming.
  • Terrasvouwdak – Onder een terrasvouwdak zitten uw gasten beschut tegen zon en regen. Zo kunnen zij het hele jaar buiten op uw terras zitten.
  • Duoscherm – Heeft u een terrasoverkapping café nodig en moet uw terras in zijn geheel overkapt worden? Kies dan voor het duoscherm. Deze steunt op stevige palen en kunnen ruimtes van 14 tot 30 meter in één keer overkappen.
  • Harmonicascherm – Harmonicaschermen zijn vooral geschikt voor diepe gevelterrassen. Voor optimaal comfort op het terras van uw café sluit u ook een heater en/of verlichting aan.

Terrasoverkapping café bekijken

Als u eerst een terrasoverkapping voor uw café wilt bekijken, breng dan een bezoek aan onze showroom. Of neem eerst contact op via 013 – 751 70 10, het contactformulier of per mail via verkoop@promat-igc.nl 

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.