Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasoverkapping op maat - Ieder moment van het jaar buiten genieten

Een authentieke markies voor aan uw gevel of een moderne luifel voor over uw complete (binnen)tuin? Promat maakt voor iedere buitenruimte de perfecte terrasoverkapping op maat.

De tijd dat een terrasoverkapping slechts een oplossing bood tegen teveel zonlicht op warme zomermiddagen ligt al even achter ons. Een terrasoverkapping op maat is hét antwoord op zon, regen, kou en wind op iedere plek van uw terras of tuin. Hierdoor hebben u en uw gasten altijd:

  • Een fijn schaduwrijk plekje op een warme dag
  • Een droge zitplaats wanneer het regent
  • Een rustig hoekje bij veel wind
  • Warmte op een koude dag dankzij de warmtebron

Terrasoverkapping op maat voor iedere plek

Of u nu een permanente terrasoverkapping nodig heeft voor een vast terras of juist een tijdelijke overkapping, bijvoorbeeld voor op een evenement of festival, Promat maakt voor iedere plek en bestemming een terrasoverkapping op maat. Sterk, stevig en eenvoudig op en af te bouwen.

Soorten terrasoverkapping op maat

Er zijn allerlei verschillende terrasoverkappingen op maat. Harmonicaschermenluifelsduo-schermenterrasvouwdaken of markiezen. Samen gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw terras.

Terrasoverkapping op maat in alle maten en vormen

Geen afmeting is te groot en geen vorm te gek. Terrasoverkappingen op maat van Promat zijn er in alle kleuren en vormen. Dient uw terrasoverkapping aan de ene zijde rond te zijn en aan de andere zijde de rechte gevel van uw pand te volgen? Geen probleem. Staat er een obstakel op het terras of in de tuin? Geen probleem. Met een terrasoverkapping op maat zijn dit soort hindernissen prima te overwinnen.
Uw terrasoverkapping op maat is volledig uniek, compleet aangepast aan uw wensen. De terrasoverkapping wordt op maat gemaakt, exact volgens de benodigde afmetingen, met het materiaal dat uw voorkeur heeft. Het frame kan van hout of aluminium zijn en de overkapping van glas, stevig PVC of textiel in de kleur die u wenst.

Terrasoverkapping op maat biedt uitstraling

Uw unieke terrasoverkapping op maat zorgt voor een sfeer die bij uw tuin of terras past. Het versterkt de uitstraling van uw bedrijf. Uw gasten zien al van verre waar ze moeten zijn en worden aangetrokken door de gezellige en professionele uitstraling van uw terras. Dankzij de terrasoverkapping op maat weten ze dat ze hier heerlijk kunnen genieten van het buitenleven, zonder de ongemakken van zon, regen, kou of wind.

Extra sfeer en comfort dankzij extra’s

Voor een terrasoverkapping op maat zijn diverse extra’s te verkrijgen. Met een warmtebron biedt u uw gasten nog meer comfort, ook op koude en regenachtige dagen. Wordt het buiten donker? Niet onder uw terrasoverkapping! Met de sfeerverlichting maakt u het extra gezellig. Uw gasten kunnen zo lang buiten blijven genieten als ze willen.

Terrasoverkapping op maat is eenvoudig te onderhouden

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van een mooie terrasoverkapping. Een goede reiniging is daarbij van belang. De terrasoverkapping op maat is eenvoudig te reinigen. De materialen zijn allereerst water- en vuilafstotend en geïmpregneerd volgens horecavoorwaarden. Bovendien biedt Promat een reinigingsservice. Zo behoudt u altijd de beste kwaliteit en blijft uw terrasoverkapping schoon, mooi van kleur en een schitterend uithangbord voor uw bedrijf.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.