Lees hier ons artikel met Jaap van Ham in Misset Horeca

Terrasscherm horeca vindt u eenvoudig bij Promat

Genieten van een drankje, lekker uit eten of gewoon genieten van het zonnetje: op het terras kan het allemaal. Maar wat nu als het regent of wat kouder is? Dan is een terrasscherm horeca dé oplossing. Hiermee breidt u als het ware uw horecaoppervlak uit én uw klanten behouden het gevoel van buiten zitten. Wat zijn de voordelen van een terrasscherm voor uw horecagelegenheid? En wat zijn de mogelijkheden? Wij zetten alle informatie voor u op een rij.

Voordelen van een terrasscherm

Bent u eigenaar van een cafe, bar, restaurant of hotel? Dan biedt een terrasscherm horeca vele voordelen:

  • Door de unieke designs creëert u een gezellige sfeer op uw terras
  • Uw gasten hebben geen last van regen, wind of juist warmte
  • Met een heater hebben uw gasten het in de winter niet koud

Bovendien heeft u bij Promat de mogelijkheid om zelf uw wensen aan te geven:

  • U heeft de keuze uit een groot kleurenpalet
  • Verschillende soorten stoffen beschikbaar
  • Extra comfort mogelijk: bijvoorbeeld elektrische bediening of verlichting

Al deze voordelen en mogelijkheden bij elkaar leidt tot meer comfort. En meer comfort op uw terras zal er weer voor zorgen dat uw gasten nog langer op het terras blijven zitten.

Terrasscherm horeca – Wat zijn de mogelijkheden?

Promat levert een terrasscherm horeca in elk formaat en elke gewenste uitvoering. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Delta Open – Wilt u met uw horeca terrasscherm een open karakter uitstralen? Dan past de Delta Open het beste bij uw horecagelegenheid. Dit terrasscherm bestaat uit glas en heeft geen bovenbalk. Zo kunnen uw gasten nog lekker naar buiten kijken maar hebben zij geen last van de wind. Uw gasten zitten prima met het Delta Open terrasscherm horeca en dat elke dag van het jaar!
  • Delta High – Is uw horecagelegenheid gevestigd op een extra winderige locatie, kies dan voor de Delta High. Ook dit terrasscherm horeca is voorzien van glas en kan extra hoog worden gemaakt. Zo waaien uw klanten niet weg en blijven zij langer genieten van een hapje en een drankje.
  • Elba – Heeft u snel een terrasscherm nodig voor in uw horecagelegenheid, dan is het Elba terrasscherm een goed idee. Deze is binnen een mum van tijd geïnstalleerd en heeft een rustgevende uitstraling. Bovendien heeft u door de slanke lijnen en eigentijdse vormgeving ook een modern terras.
  • Elba Extendable – De Elba Extendable is een terrasscherm horeca met meerdere functionaliteiten. Zo is lage stand voor in de zomer als uw gasten nog wel iets van wind willen voelen. Wordt het kouder? Dan klapt u gewoon het scherm omhoog en uw gasten zitten lekker warm en uit de wind.

Horeca terrasoverkapping op maat

Wij maken de horeca terrasoverkapping voor u op maat. De overkapping kan tot aan de grond worden gebouwd. Zowel uw gasten als de terrasoverkapping zelf hebben dan geen last van windvlagen. Wij maken onder andere terrasvouwdaken, duoschermen en harmonicaschermen. De robuust en stevige terrasvouwdaken die naast een bescherming tegen zon en regen ook tegen stormachtige wind tot windkracht 9 bestand zijn. Met de slimme constructie van duoschermen overdekt u een groot terras van 14 tot 30 meter. Harmonicaschermen zijn een mooie oplossing voor diepe gevelterrassen. Het stevige, waterdichte doek is het hele jaar door weerbestendig.

Wilt u meer informatie over horeca terrasoverkapping of advies op maat voor uw terras? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Terrasscherm horeca – Diverse services bij Promat

Bent u op zoek naar een terrasscherm horeca? Dan vindt u deze ongetwijfeld bij Promat. Maar wist u dat wij nog veel meer services aanbieden? Zo hebben wij een 24/7 calamiteitenservice en kunnen wij uw terrasscherm reinigen. Ook repareren wij uw terrasscherm horeca zo snel mogelijk indien deze gebreken vertoont. Bekijk hier alle services van Promat.

Contact en meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een terrasscherm horeca en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.